De woning pimpen met simpele trucjes

De woning pimpen met simpele trucjes

Je woning is een plek waar je je bij uitstek thuis voelt. Simpelweg omdat het je thuis is, maar ook omdat je het zelf hebt ingericht. Alle kamers zijn naar jouw eigen stijl en smaak vormgegeven. In ons huis kom je vooral witte meubels tegen en foto’s die we zelf hebben gemaakt. Maar ook hele persoonlijke items zodat we ons echt thuis voelen. Wil jij je ook nog steeds thuis voelen, maar wel net even een paar kleine dingen aanpassen in huis? Dat kan! Een kleine wijziging geeft direct een andere sfeer. In dit artikel vertel ik daar iets meer over.

De details

Met een paar nieuwe kussentjes geef je de bank een hele andere sfeer. Vooral als je een andere kleur kiest dan voorheen. Kussens maken niet alleen dat je bank lekkerder zit, het maakt ook dat de bank sfeervol wordt. Het zijn de details die het doen. Zelf hebben wij thuis op onze bank vier kussens liggen en ook op onze grote fauteuil hebben wij een kussen liggen. De kussens hebben een printje en passen goed bij de meubels. Het ziet er echt zeer sfeervol uit!

Het vloerkleed

Natuurlijk kun je bijpassend bij de kussentjes een vloerkleedje bestellen. Een vloerkleed heeft over het algemeen twee belangrijke functies: het maakt dat je warmere voeten krijgt en het geeft sfeer aan je woning. De gemiddelde woning heeft tegenwoordig een gladde vloer. Handig, maar minder sfeervol. Wij hebben in huis ook laminaat liggen. Met een vloerkleedje bestellen doe je dus jezelf én je woning een plezier! Wij hebben ook een grote vloerkleed in de woonkamer liggen. Deze ligt tegen de bank aan en de salontafel staat er boven op. Vooral nu het weer wat kouder gaat worden, is een vloerkleed echt heerlijk!

De geverfde muur

Een muurtje verven heeft een groots effect. Hetzelfde geldt voor het verven van je keukenkastjes. Je hoeft niet helemaal los te gaan, soms is een klein muurtje of enkele kastjes al genoeg. Het maakt dat je woning er nét even anders door oogt. Zo hebben wij op de planning staan om onze keukenkastjes wit te gaan verven. We hebben nu houtkleurige kastjes, maar we willen deze wit hebben net als de rest van onze meubels.

Verse bloemen doen veel

Sfeer creëer je met decoratie, maar ook met leven. Bijvoorbeeld door jezelf te verwennen met een wekelijks bloemetje. Dit hoeft niet veel te kosten. Uiteraard mag je jezelf belonen met het allerduurste boeket, maar een simpel bosje tulpen geeft misschien net zo’n groot effect!

Hang eens wat anders aan de muur

Ben je snel verveeld wat betreft wanddecoratie? Denk er dan eens aan om vier verschillende te kopen en af te wisselen. Je kunt bijvoorbeeld de vier seizoenen aan de muur hangen. Ben je in de winter toe aan een zonnetje, dan hang je gewoon alvast je lenteprentje op. Wij hebben thuis ook vaak nieuwe foto’s aan de muur hangen (die we natuurlijk zelf hebben gemaakt). Op het ene moment hebben wij een foto van een prachtig verlaten pand aan de muur hangen en op een ander moment een prachtige natuurfoto of iets anders. Door het wisselen van wanddecoratie, ziet je woning er net weer even anders uit.

Hoe zorg jij ervoor dat je woning weer net iets anders eruit ziet, maar toch ook wel echt thuis aanvoelt?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Pimp jouw woning met deze simpele trucjes!

Pimp jouw woning met deze simpele trucjes!

Jouw woning pimpen met een aantal simpele trucjes!

De woning pimpen met een aantal simpele trucjes!

De woning pimpen met deze simpele trucjes!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: