Serie: The Walking Dead


The Walking Dead
Bron foto: Foxtv.nl

Ok, we lopen een beetje achter met deze serie. Maar toch wil ik het vandaag hierover hebben. Een aantal weken geleden vertelde ik iets over de serie “The Vikings”. Na deze serie waren we weer serieloos en zochten we dus weer een nieuwe serie om naar te kijken. The Walking Dead stond al een tijdje op ons lijstje en zijn we inderdaad hieraan begonnen. Inmiddels zitten we in seizoen 3, en er zijn in totaal al 5 seizoenen. Vandaag vertel ik wat ik van deze serie vind.

The Walking Dead is een serie dat over een groep mensen gaat die proberen te overleven in een wereld vol met zombies. Het verhaal begint bij de agent Rick Grimes die ontwaakt uit een coma in een ziekenhuis, helemaal alleen. Iedereen in het ziekenhuis is dood of is een zombie. Hij probeert zijn familie te zoeken maar onderweg gebeuren er rare dingen. Hij komt mensen tegen en ze proberen allen te overleven en veiligheid te zoeken. Toen ik de eerste aflevering zag, moest ik gelijk denken aan de film 28 days later. Daar ontwaakt ook iemand wakker in een verlaten ziekenhuis en waar iedereen dus dood of een zombie is 🙂 .

In de serie kom je vele verschillende characters tegen en allen hebben een eigen verhaal. In seizoen 1 en 2 vond ik de verhalen soms wat traag gaan. Er mocht van mij wel meer actie in komen. Maar aan het einde van seizoen 2 en nu in seizoen 3 begint het pas echt. Het wordt spannender en er is meer actie. Dat vind ik echt leuk om te zien!

Vooral de details vind ik echt gaaf. De zombies, hoe die eruit zien, echt cool gedaan allemaal. Maar ik vind het ook gaaf hoe ze het gefilmd hebben en de verlaten plekken die ze tegenkomen. Als fotografe van verlaten plekken vind ik dit echt geweldig om te zien! Ik ben zeer benieuwd naar de komende afleveringen in seizoen 3 en de volgende seizoenen. Dus als jij al alles hebt gezien, niet verklappen hè! haha

Bekijk de trailer van seizoen 1 hieronder:
https://www.youtube.com/watch?v=GJRNHAJAcYg

The Walking Dead wordt uitgezonden op tv zender Fox. Meer informatie over deze serie kan je hier vinden.

Heb jij de serie The Walking Dead al gezien? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: