Palmolive Oriental Beauty Stimulating douchegel


Palmolive Oriental Beauty Stimulating douchegel

Sinds een tijdje heeft Palmolive een nieuwe geurlijn, namelijk Oriental Beauty. Er zijn in totaal twee douchegels, namelijk Stimulating met amandelolie en sanderhout, en de Sophisticated met jojoba olie en hibiscus. Vandaag wil ik het hebben over de douchegel Stimulating.

Mijn huid is vaak erg droog en vooral in deze koudere jaargetijden heeft mijn huid meer verzorging nodig. De Palmolive Oriental Beaut Stimulating is geïnspireerd door de Oosterse wijsheid om schoonheidsoliën te gebruiken. De douchegel is verrijkt met amandelolie en sandelhout extract en zal de huid verfijnd laten ruiken. Ik ben dol op douchegels met een heerlijke geur.

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld:


Palmolive Oriental Beauty Stimulating douchegel

Als je de fles open maakt, komt de geur je al gelijk tegemoet. Het is een zeer krachtige geur, ruikt lekker zoet en houtachtig, een heerlijke warme geur. De geur blijft ook best lang hangen na het douchen, wat ik echt fijn vind.


Palmolive Oriental Beauty Stimulating douchegel

De structuur is ook prima, wat aan de de dunne kant, maar ook weer niet te dun. Het smeert zeer goed uit en je voelt je ook echt relaxed als je met deze douchegel gaat douchen. Mijn huid wordt heerlijk zacht en het voelt alsof het mijn huid echt goed voedt. Ik heb na het douchen dan ook geen droge huid meer. Heerlijk!

De Palmolive Oriental Beauty kost rond de 2.94 Euro en kan je kopen bij de drogist of supermarkt.

Wist je trouwens als je nu twee palmolive producten bij de Jumbo koopt, je de 2e sauna kaartje gratis krijgt via SpaOnline.com? Klik hier voor deze leuke actie!

Ben jij al bekend met de Palmolive Oriental Beauty Stimulating douchegel?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: