Mijn favoriete tassen en schoenen via Winkelstraat.nl


Winkelstraat.nl
Bron
Ik ben dol op mooie fashion items van bekende grote merken. Ik snuffel vaak rond op internet om mooie items op te speuren. Ik ben dol op merken als bijvoorbeeld Michael Kors, Guess, Liu Jo en Supertrash. Nu kwam ik een super leuke website tegen, namelijk Winkelstraat.nl en hier kan je online shoppen bij meer dan 160 high-end fashion boutiques met zeer mooie bekende merken. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete items van verschillende merken uit deze webshop zien.

Wat ik leuk vind aan Winkelstraat.nl is dat ze de boutiques zorgvuldig selecteren. Winkelstraat.nl selecteert een bijzondere greep uit de collecties van de boutiques, fotografeert ze zelf en presenteert ze op Winkelstraat.nl. Van ieder item is er dus ook vaak maar één. Hierdoor heb je gemakkelijk een one-of-a-kind te pakken, hoe gaaf!

Zelf heb ik eigenlijk best wel een tassen en schoenen tik. De tassen van Guess en Michael Kors vind ik echt super mooi! Vooral de tassen van Michael Kors staan echt op mijn wishlist :). Hieronder heb ik een aantal mooie tassen weergegeven van Michael Kors en Guess:


Guess en Michael Kors tassen bij Winkelstraat.nl

Mijn schoenen stash bestaat voornamelijk uit laarsjes en enkellaarsjes, allemaal met hak. Ik vind ze echt super mooi. De hak moet wel stevig zijn voor mij zodat ik er wel goed op kan lopen. Bij Winkelstraat.nl zag ik ook een aantal zeer mooie laarsjes van bijvoorbeeld Supertrash. Deze super mooie enkellaarsjes heb ik hieronder weergegeven:


Enkellaarsjes bij Winkelstraat.nl
Ik vind dat ze prachtige items beschikbaar stellen via Winkelstraat.nl. Ik ga hier zeker ook vaker rondsnuffelen!

Ken jij Winkelstraat.nl al? En welke items vind jij mooi?

Dit is een samenwerking artikel.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: