Expeditie Robinson, echt of toch (een beetje) fake?


Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Al jaren kijk ik naar Expeditie Robinson. Ik heb echt al ontzettend veel afleveringen gezien en ik blijf ook zeker elke donderdag thuis om de aflevering te kunnen zien. In het begin waren de expedities allemaal met onbekende mensen en sinds een aantal jaar zijn het alleen nog maar VIP’s of BN’ers. Vandaag wil ik met jullie hierover hebben. Wat vind ik ervan dat het tegenwoordig alleen nog maar VIPS of BN’ers erin zitten en denk ik dat het wel echt is of toch stiekem een beetje fake?

Afgelopen donderdag was de eerste echte aflevering waarin ze de strijd aan gingen. 18 BN’ers doen er mee aan Expeditie Robinson. Vorige week donderdag kregen we van al deze personen een kleine intro te zien. Wie is wie en wat verwachten ze ervan. Niet echt heel spannend dus, maar afgelopen donderdag was het wel spannend. Ze moesten namelijk gelijk 3 teams maken voordat de zon weer opkwam. Dit was op zich best snel gegaan. De volgende dag kregen ze ook gelijk een proef, namelijk een estafette met verschillende gedeeltes waar ze konden gaan voor bijvoorbeeld eten of hulpmiddelen of juist voor stemmen. Er waren ook drie kampen verdeeld, de hemel, de aarde en de hel. Het team dat won, ging naar de hemel waar ze vele luxe middelen hadden zoals bijvoorbeeld heerlijke hangmatten. Het team dat tweede werd ging naar de aarde waar het normaal is, geen luxe maar wel goed te doen. En het team dat verloor…juist die ging naar de hel. Een plateau in vies water waar ze verder echt helemaal niets, maar dan ook niets hebben. Het team dat verloor had ook al gelijk een eilandraad en ging er dus iemand naar huis.

Ik vond het echt wel een leuke aflevering, maar toch heb ik het idee dat ik het leuker vind als er geen VIPS of BN’ers in zitten. De BN’ers ken je natuurlijk al wel een beetje van tv. Je weet hoe ze zijn, maar het belangrijkste is nog dat ze weten hoe ze met de camera moeten spelen. Ze zijn het gewend, ze weten hoe ze zich moeten gedragen en ik vind dat niet helemaal eerlijk. Bij personen die je niet kent van tv, leer je echt kennen tijdens de afleveringen en heb je niet echt een bepaald beeld van ze en daarnaast hebben ze helemaal geen ervaring met camera’s. En ik denk ook dat bepaalde dingen echt fake zijn of doorgestoken kaart als het alleen maar BN’ers zijn.

Zoals afgelopen donderdag, mijn verloofde en ik zaten de aflevering te kijken. Een team had verloren en ging dus naar de hel, waar dus het plateau was en verder helemaal niets. En ineens zegt mijn verloofde “ze zit gewoon een appel te eten”. Ik zeg terugspoelen daar moet ik een foto van maken!! Een appel…in de hel?? Ze had een paar seconden de appel in haar handen, daarna houdt ze de appel eventjes achter zich en weer een aantal seconden later had ze de appel niet meer in haar handen. Hoe komt ze aan die appel? Het was nog niet zo’n kleine appel ook! Ze zou die appel helemaal niet mogen hebben…Ik zeg “FAKE” en “DOORGESTOKEN KAART”!


Expeditie Robinson

Hierboven heb ik de foto ook geplaatst en mochten jullie de aflevering nog niet hebben gezien of willen terugkijken, je kan de aflevering nog zien op RTL XL.

Let dus op het moment dat ze op het plateau staan te praten (bijna aan het einde van de aflevering). Maar pas op, het gaat best snel!

Ik heb de foto ook gedeeld via Twitter en via Facebook en sommigen hadden dit ook gezien en anderen weer niet en reageerden geschokt. Op facebook had ik de foto geplaatst op de tijdlijn van Expeditie Robinson in een reactie. Hierop kreeg ik al meer dan 30 likes, maar geen reactie van Expeditie Robinson zelf…daar zit ik eigenlijk wel op de te wachten…

Ik blijf zeker nog wel kijken naar Expeditie Robinson, maar ik ben zeer benieuwd of ik nog meer wat dit soort “fouten” of “fake” momenten tegen ga komen. Expeditie Robinson komt elke donderdagavond om 20.30 uur op RTL 5.

Ik ben ook zeer benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie het opgevallen is. Laat het me weten in de reacties!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

4 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: