Heerlijk eten bij “De Nieuwe Pauw”


Heerlijk eten bij

Vandaag verraste mijn vriend mij met een heerlijk etentje bij “de nieuwe Pauw” te Leerdam. Samen met onze vrienden zijn we vanavond hier naar toe geweest. Een geweldige restaurant met een zeer interessant concept waar ik het vandaag over wil hebben :).

Wat is nou zo bijzonder aan dit restaurant?
De nieuwe Pauw heeft een concept die je niet gauw ziet in een restaurant. Het is namelijk de bedoeling dat je een arrangement uitkiest en vooraf betaalt voor het arrangement. Je betaalt namelijk voor de tijdsduur van jouw verblijf en niet voor het eten zelf. Je blijt bijvoorbeeld twee uur lang in het restaurant en hier betaal je dan een vast bedrag voor (er zijn verschillende arrangementen waaruit je kan kiezen). Je kan dan onbeperkt gebruik maken van het internationale buffet, de frisdrankenbar, koffie, cappuccino en thee.
Hoe perfect?!

Ik heb een aantal foto’s gemaakt van het eten om je een impressie te geven hoe alles eruit ziet. Kijk mee :).


Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

Heerlijk eten bij

image

Heerlijk eten bij

Ziet er goed uit toch? Ze hebben allerlei soorten vlees en vis. Je kan wokken of je kan het vlees laten voorbereiden op de blakplaat. Ook kan je kiezen uit verschillende sauzen. Daarnaast is er voor de kleintjes ook patatjes en bitterballetjes. Je kan ook soep, pizza en sushi krijgen. En er zijn vele soorten toetjes, zoals fruit, taartjes en er is ook een chocoladefontein..yummm!!

De Nieuwe Pauw is zeker een aanrader! Het eten is echt goed en de service is echt super!

Website: De Nieuwe Pauw

Ken jij nog een goed restaurant?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: