Online winkelen trekt aan


Online winkelen trekt aan
Nu webwinkels hun assortiment vergroten en steeds betere sites maken, ben ik geneigd meer en meer online te shoppen. Gewoon, omdat het heel gemakkelijk is en het minder snel in je portemonnee voelt. Verder is het natuurlijk erg leuk wanneer er weer een pakketje klaar staat om te openen. Het openen van de doos, het bekijken en proeven en ruiken van de producten; er is niets leukers! Dat bestellingen tegenwoordig al binnen één dag bij je thuis afgeleverd worden, maakt online winkelen prettig. Hoewel soms de voorpret ook zeker de moeite waard is.

Je hebt je immers verdiept in allerlei varianten, van bijvoorbeeld sportschoenen. Wie loopt er tegenwoordig niet hard? Je hebt bijvoorbeeld reviews gelezen, blogs bekeken en jouw vriendinnen om advies gevraagd. Misschien ben je zelfs wel even wezen kijken bij de sportwinkel, gewoon omdat je er dan zeker van bent dat dit de hardloopschoenen zijn die je echt  wilt. Uiteraard houd jij in de winkel je hoofd koel, want ook jij ziet wel dat er online voordeel te behalen is. Zo koop je onder andere met korting bij Scapino, Plutosport of Actiesport. Ook sportkleding kun je online heel voordelig aanschaffen. Vaak zie je dan ook dat de meeste mensen merkbewust zijn en meer kopen van iets dat zij al kennen. Zo koop je eenzelfde shirt online, in plaats van in de winkel. Maar nu kies je voor een andere kleur, omdat je al weet dat het kwalitatief hoogwaardig materiaal is en dat het goed bij jouw figuur past.


Nieuwe hardloopschoenen & beginnen met hardlopen
Wanneer je veel online winkelt, weet je dat je altijd opzoek moet gaan naar manieren om geld te besparen. Denk aan sites waar je cash back korting krijgt of ander voordeel aantreft. Met deze sites krijg je direct korting op je bestelling, het is natuurlijk zonde als je deze niet gebruikt. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven. Leuk zijn verder sites die zich speciaal op jouw richten, zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen omdat je een student bent. Verder zijn er natuurlijk sites waar je samen koopt.

Shop jij liever online of ben je liever in de stad te vinden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: