iPound Stylus – De krasveilige stylus voor je touchscreen


iPhone naast iPound Stylus

Zoals jullie weten heb ik een iPhone en een iPad. Hierbij zit er standaard geen stylus bij en soms kan dat best lastig zijn. Een stylus kan je namelijk gebruiken zodat je geen vingerafdrukken meer op je scherm hebt of als je bijvoorbeeld wilt tekenen of een handtekening wilt plaatsen.

Bij Coolgift.com kan je een zeer handige en hippe stylus kopen voor jouw touchsceen.

De iPound Stylus heeft een vorm van een schroef en zoals je ziet op bovenstaande foto is hij bijna net zo groot als een iPhone. Hij is gemaakt van siliconen en het puntje van de schroef kan je een beetje indrukken.

De stylus ligt goed in de hand, je kan hem eigenlijk ook vasthouden zoals je bijvoorbeeld een pen vast houdt. Dit vind ik persoonlijk wel prettig :).

Ik heb hem getest op mijn iPad en op mijn iPhone. Maar hij is natuurlijk geschikt voor alle touch telefoons en tablets.


iPad

Op de iPad kan je hem echt zeer gemakkelijk gebruiken. Je legt de punt van de stylus lichtjes op het scherm en drukt het een beetje in, dit hoeft echt niet heel hard :). Daarna beweeg je hem naar de kant waar je naar toe wilt, hetzelfde zoals je zou doen met je vingers. Wil je een App openen of op een knopje/link drukken, dan druk je gewoon met de punt van de stylus op de juiste plek op het scherm.


iPad

De stylus zorgt er nu voor dat je touch screen gewoon reageert net zoals je het zou bedienen met je vingers. Klinkt goed of niet?


iPad

Maar ook de iPhone vind ik hem zeer prettig. Ook op het kleinere schermpje is hij zeer goed te gebruiken.


iPhone

Je plaatst hem weer op je scherm en beweegt hem of je drukt met de stylus op een knopje of link.


tekenen

Tekenen met mijn vingers vond ik echt zeer lastig. Ik kon nooit zo goed zien wat ik nu precies aan het tekenen was en de lijntjes kwamen altijd op de plekken waar ik ze nou niet wou hebben.

Met de stylus heb ik dit probleem niet meer. Je kan nu gewoon echt goed tekenen, zeer handig!

Ik ben hier echt zeer blij mee :). Ik gebruik hem dan ook zeer regelmatig!

De iPound Stylus kan je kopen bij Coolgift.com voor maar €9,95. Klik hier: coolgift.com.

Gebruik jij ook wel eens een stylus voor jouw touchscreen devices

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: