Leuke en grappige zoekresultaten #1


Leuke zoekresultaten

Ik vind het altijd super leuk om te bekijken hoe mensen op mijn blog zijn gekomen. Soms zijn het logische zoekresultaten, maar soms denk ik ook “hoe ben je via deze zoekterm op mijn blog gekomen?” haha.

Vandaag wil ik weer eens met jullie een aantal van deze leuke en grappige zoekresultaten delen :).


Robinson

expeditie robinson doorgestoken kaart
Aan het begin van afgelopen seizoen zagen wij op tv een moment wat eigenlijk ervoor zorgde dat ik ook mijn twijfels had over de echtheid van Expeditie Robinson. Een van de deelnemers at namelijk een grote appel en deed een beetje geheimzinnig hierover, want eigenlijk horen ze helemaal niets te hebben op dat moment. Toch ben ik blijven kijken omdat het toch wel spannend is haha.


Lady Li

Kapsel lady li
Ok, toen ik dit zag, moest ik wel even opzoeken wie Lady Li is. Sjah, mooi kapsel 😀 .

L’anza haarverf
Serieus, ik heb nog nooit mijn haar geverfd. Ik denk niet dat ik dat ook zal gaan doen. Ik ben namelijk zeer tevreden met mijn eigen haarkleur 😀 .

Muis op telefoon
Uhhh?! Haha, of bedoel je een spelletje voor je kat?

Duspatal Retard 200 ervaringen
De wattes?!

Blog geboortedatum
Nou, mijn blog is “geboren” op 15 augustus 2012 😀 .

Correctie wear pin ups paris
Ok….

Activeringscode Sonja Bakker app
Hier kreeg ik veel resultaten op, denk dat de app niet helemaal goed werkt haha.

Uiltjes kopen

Winter DIY – Uiltjes in een nestje

Kopen? Je maakt toch gewoon zelf uiltjes van piepschuim? 😀

Dit waren weer de leuke en grappige zoekresultaten 😀 .

Welke grappige zoekresultaten ben jij de afgelopen tijd tegengekomen op jouw blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: