Apps voor katten – Dierendag


Apps voor katten

Het is morgen alweer dierendag, dat betekent dat je jouw huisdier(en) eens weer goed kan verwennen. Zelf hebben wij een kater genaamd Link en we verwennen hem al elke dag, maar op dierendag wordt hij nog eens extra verwend hihi.

Er zijn natuurlijk verschilllende manieren om jouw huisdier te verwennen, namelijk snoepjes geven, naar de trimsalon gaan, of juist veel met jouw huisdier spelen. Vandaag heb ik ook iets leuks voor de personen die een kat en een tablet hebben, namelijk apps voor katten. Hè? Ja, je leest het goed, apps voor katten haha.

Er zijn verschillende soorten apps voor katten die je kan downloaden voor je kat/poes en vandaag laat ik eentje aan jullie zien, namelijk de app GameForCats


Apps voor katten

Het spelletje laat een ruimte zien met een roze laser balletje, het lijkt wel een soort laserpennetje dat op jouw beeldscherm geschenen wordt. Je legt jouw tablet dan neer bij jouw kat en je zal zien dat ie er mee gaat spelen. Elke keer als jouw kat het balletje vangt dan krijg je een geluidje te horen en dan gaat de score omhoog.

Hieronder heb ik nog een filmpje geplaatst van Link die met dit spelletje aan het spelen is. Haha echt een grappig gezicht. Oja..ik heb een iPad en ze zeggen door het gladde scherm krijg je geen krassen. Bij mij is dat ook het geval, maar mocht je het niet vertrouwen, gebruik dan een screenprotector. Eigen risico dus 😉 .GameForCats is te downloaden voor de smartphone en tablet. Maar er zijn veel meer apps voor katten. Zoek gewoon even in de AppStore of Google Play naar games for cats en je kan gelijk veel spelletjes voor je kat downloaden :), sommigen zijn gratis en anderen zijn weer betaald. GameForCats is gratis 🙂 .

Wat ga jij doen voor jouw huisdieren of eventuele andere dieren met dierendag?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: