Spam je blog


Spam je blog

Het is alweer een aantal dagen oktober, dat betekent dat er weer een nieuwe kans is om je blog te spammen!

Je kan in mijn Disclaimer lezen dat het normaal gesproken niet toegestaan is om een link achter te laten in een reactie. Deze reacties pas ik dan ook gelijk aan of verwijder ik direct. Maar vandaag mogen jullie wel jullie link achterlaten in een reactie onder dit spam je blog artikel.

Ik vind het leuk om andere blogs en websites te lezen en om nieuwe blogs te ontdekken en te volgen.
Dus heb jij een blog, laat dan een reactie achter met de url van jouw blog, de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per email. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets en meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mij en mijn blog :).
.

Dus spam je blog!! 🙂
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: