Verzorgingsproducten voor in de koudere jaargetijden


Verzorgingsproducten voor in de koudere jaargetijden

Het is dan zover, de koudere dagen komen er dan nu echt aan. Ik heb sinds gisteren weer een dikke trui aan, we hebben ook al weer een kaars gebrand 🙂 en ik heb gewoon weer zin om lekkere warme chocolademelk met slagroom te gaan drinken. Nu de koudere dagen eraan komen, merk ik ook dat mijn huid meer verzorging nodig heeft. Alles wordt namelijk zo droog en schraal en heeft een goede hydratatie nodig. Vandaag laat ik jullie de verzorgingsproducten voor in de koudere jaargetijden zien die ik erg graag gebruik.


Verzorgingsproducten voor in de koudere jaargetijden

Handcrème
Mijn handen zijn vaak erg droog, vooral in de koudere jaargetijden. Ze voelen dan totaal niet zacht aan, maar erg droog en stroef. Ik moet dan echt een handcrème gebruiken. Op dit moment gebruik ik een handcrème van de H&M die ik een tijdje geleden heb gewonnen. Dit vind ik persoonlijk echt een heerlijke handcrème.


Verzorgingsproducten voor in de koudere jaargetijden

Lipscrub
Ook mijn lippen hebben een zeer uitgebreide verzorging nodig. In de koudere jaargetijden zijn mijn lippen extra droog en de vellen hangen aan mijn lippen. Zo vervelend! Het begint zeer te doen en het voelt gewoon totaal niet goed aan. Ik gebruik dan ook graag een lipscrub om mijn lippen weer zacht te krijgen. Het liefst maak ik de lipscrub helemaal zelf met honing en suiker. Lekker simpel en zeer effectief.


Labello Soft Rose

Lippenbalsem
Naast een goede lipscrub, hebben mijn lippen nog extra verzorging nodig, namelijk een goede lippenbalsem. Ik gebruik erg graag Labello lippenbalsem. Ik kies dan voor een lippenbalsem met een subtiel roze kleurtje. Het hydrateert mijn lippen zeer goed en het maakt mijn lippen weer lekker zacht.


Dagcrème van ELOASE Gold Skin Care

Dag- en nachtcrème
Ik vind het heerlijk dat mijn gezicht meer hydratatie krijgt in de koudere jaargetijden. Ik gebruik van ook graag een dag- en nachtcrème voor de grote huid. Op dit moment gebruik ik de crème van ELOASE, een crème gemaakt op basis van goud. Heerlijk spul! Vooral na het douchen trekt mijn gezicht helemaal samen en wordt het erg droog. Een lekker laagje van ELOASE crème en mijn huid voelt heerlijk zacht aan, niet meer trekkerig en droog.


DIY - Lichaamsscrub maken

Srub
In de warme jaargetijden gebruik ik graag wekelijks een scrub, maar in de koudere jaargetijden gebruik ik het liefst 2 x in de week een scrub. Het liefst gebruik ik een zelfgemaakte scrub van olijfolie en suiker, heerlijk! Mijn huid wordt er echt heerlijk zacht van!


The body shop body butter

Body butter
In de warme jaargetijden gebruik ik graag een bodylotion en in de koude jaargetijden gebruik ik liever een body butter om mijn huid goed te verzorgen. Ik heb inmiddels aardig wat body butters versleten, vooral van The Body Shop en Greenland zijn mijn favoriete body butters.

Haarmasker
Mijn haar is in de koudere jaargetijden verschrikkelijk, zo droog en zo statisch! Mijn haar heeft dan zoveel meer verzorging nodig dan in de warme jaargetijden. Ik gebruik dan ook erg graag een haarmasker. Mijn haar knapt hier echt van op!

Wat voor producten gebruik jij graag in de koudere jaargetijden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: