JewelCandle, een geurkaars met een sieraad


JewelCandle, een kaars met een sierraad

Een tijdje geleden heb ik meegedaan met een winactie van Mira Tells, je kon namelijk een JewelCandle winnen. JewelCandles zijn echt best populair en ik vind het concept echt super leuk. Ik kreeg van Mira een mailtje dat ik de JewelCandle had gewonnen, yeahh! Super bedankt Mira! Vandaag vertel ik jullie hier meer over :)!


JewelCandle, een kaars met een sierraad

Een JewelCandle is een handgemaakte geurkaars met sieraad erin. Je weet niet van te voren wat erin zit. Het sieraad kan een waarde hebben van tussen de 10 Euro en 250 Euro. Ik was dus echt benieuwd wat voor sieraad ik zou krijgen.


JewelCandle, een kaars met een sierraad

Ik kreeg een super schattig rood hartje, echt cute!


JewelCandle, een kaars met een sierraad

Hier zie je hem branden.


JewelCandle, een kaars met een sierraad

Het duurde op zich niet heel lang voordat een aluminiumfolie te voorschijn kwam.


JewelCandle, een kaars met een sierraad

En even later kon ik deze eruit halen. Bovenstaande oorbellen zaten erin. 925 Sterling zilver oorbellen met een rood steentje. De waarde van het sieraad zie je niet, maar ik vind ze zeker echt mooi!

De brandtijd van de kaars niet erg lang, ik heb hem één avond lang laten branden en toen was hij eigenlijk al op. Met een hart vorm brandt helaas niet alles op, dat vind ik wel jammer. Maar het kaarsvet bewaar ik zeker wel om mijn eigen kaarsen weer mee te maken :).

Ik vind het concept echt super leuk en je gaat ook iedere keer kijken of je het sieraadje al kan pakken hihi.

Wil je ook een JewelCandle, dat kan zeker! Neem eens een kijkje op de website van Jewelcandle.

Kende jij JewelCandle al? En wat vind jij van ervan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: