Ingeschreven bij Dutch Casting Agency


Portretfotografie
Foto gemaakt door Hans van Vrouwerf – PhotoSolutions

Al enige tijd had ik in gedachten om iets met modellenwerk, figurantenwerk of theaterwerk te gaan doen. Nu zag ik dat verschillende mensen zich ingeschreven hadden bij een castingbureau en dit leek me enorm interessant dat ik mezelf ook heb ingeschreven bij dit bureau, namelijk de Dutch Casting Agency.

Ik wilde me eigenlijk dit jaar nog gaan aansluiten bij een theater hier in Leerdam, echter door mijn zwangerschap lukte dat helaas nog niet. Hopelijk kan ik dit volgend jaar of later in de toekomst wel voor elkaar krijgen. Theater en acteren lijkt me namelijk echt geweldig!

Nu lijkt me figuratenwerk namelijk ook echt geweldig. Bij Babs zie ik vaak berichten voorbij komen dat ze bijvoorbeeld figurante heeft gespeeld in een filmpje van de Efteling of in de film The Hitman’s Bodyguard, hoe gaaf is dat!? Dat lijkt me ook echt super leuk om te doen!

Ook modellenwerk lijkt me echt gaaf. Ik heb al vaker model gestaan voor mijn man, hierboven zie je dan ook een foto van mij 🙂 . Ik vind het echt super leuk om te doen! Ik zou hier dan ook wel meer als model willen gaan staan.

Via Dutch Casting Agency kan je je gratis aanmelden. Je stuurt dan foto’s in van jezelf en wat meer informatie over jezelf. Je ontvangt dan in je mailbox een aantal opdrachten waar je jezelf voor kan opgeven. Natuurlijk is het nooit zeker of je wel gekozen wordt, maar het is het proberen waard.

Inmiddels heb ik al aardig wat opdrachten voorbij zien komen die mij ook erg interessant leken, maar door mijn fulltime baan kon ik op die momenten geen vrij krijgen. Het zijn ook soms spoedopdrachten of erg kort van te voren.

Ik ben zeer benieuwd wat voor opdrachten er nog gaan komen in de toekomst en wie weet meld ik me ook wel aan bij meerdere castingbureaus.

Mocht er een opdracht zijn waar ik aan mee werk, dan laat ik het jullie natuurlijk weten. In het begin mag er vaak niet veel over verteld worden, maar zodra er wel meer verteld mag worden, hou ik jullie zeker op de hoogte!

Sta jij ook ingeschreven bij een castingbureau? En wat voor werk heb jij al allemaal gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: