Macro foto’s


Macro foto's

Vorige maand hadden we een PhotoWalk in Heukelum, we gingen dit keer macro foto’s maken in een prachtig natuurgebied. We waren met ongeveer 20 man/vrouw, het was weer super gezellig en we hadden zeer mooi weer. Ook ik heb een aantal mooie foto’s gemaakt die ik graag aan jullie laat zien.

De eerste foto is van een blauwe waterjuffer. Een prachtig beestje om te zien en om op de foto te zetten. Het was voor mij de eerste echte keer dat ik macro foto’s ging maken en ik vind de foto’s echt goed gelukt!


Macro foto's

Nog een slakje op de foto gezet 🙂 . De kleuren in de foto’s vind ik echt super mooi!


Macro foto's

En een hommeltje, deze zat bijna niet stil haha. Ik had ook echt moeite om deze op de foto te krijgen. Er gingen dan ook veel foto’s zo de prullenbak in 😉 haha.


Macro foto's

En als laatste nog een lieveheersbeestje waar de druppels nog op hangen van het vocht in de ochtend. Prachtig om te zien!

Ik vond het super leuk om een keer macro foto’s te gaan maken. Ik hoop eigenlijk dat we volgend jaar weer zo’n macro dag kunnen gaan organiseren 🙂 .

Mocht je ook een keer mee willen met de PhotoWalk, neem dan eens een kijkje op onze facebookpagina. Maandelijks organiseren wij een PhotoWalk naar verschillende steden en natuurgebieden in Nederland en België.

Welke foto vind jij het mooist? En heb je zelf wel eens macro foto’s gemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: