Boek: De belevingsreis van baarmoeder tot kist – met zwart/wit foto’s van mijn man


De belevingsreis van baarmoeder tot kist

Afgelopen zaterdag was de boekpresentatie van het kersverse boek van Robert Kromhof. Het boek heet “De belevingsreis van baarmoeder tot kist”. In het boek vind je veel zwart/wit foto’s van mijn man en nog 3 andere fotografen. Echt super gaaf natuurlijk!! Vandaag vertel ik iets meer over dit boek.

De schrijver, Robert Kromhof, neemt je mee op reis in dit boek. Het begint bij de geboorte en eindigt bij de dood. Je wordt meegenomen door de verschillende fases in het leven. Het is telkens een verhaal aan de rechterkant en een bijpassende foto aan de linkerkant. De foto’s zijn van verschillende fotografen, waaronder mijn man (Hans van Vrouwerf). Er staan echt veel foto’s van hem erin, super tof!! Dit kunnen foto’s van verlaten gebouwen zijn, zoals op de foto hierboven (slaapkamer), maar ook foto’s van bijvoorbeeld architectuur. De andere fotografen hebben bijvoorbeeld weer foto’s van verschillende mensen gemaakt.

Het is mooi om te zien dat het werk van fotograferen op zo’n manier wordt gebruikt. Teksten en foto’s die elkaar raken en zeer goed bij elkaar passen.

Het is best een dik boek van 212 pagina’s. Wij hebben veel exemplaren thuis liggen die verkocht kunnen en mogen worden.
Ben je nieuwsgierig naar dit bijzondere boek? Neem even contact met me op via het contactforumulier en voor €27,50 exclusief verzenden is er een voor jou!

Lees jij graag boeken?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: