Spam jouw blog en jouw blogartikelen

Spam jouw blog en jouw blogartikelen!

Het is weer eens tijd om jouw blog te spammen op mijn blog! Elke maand wil ik bloggers een kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Onderaan dit artikel mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Dus spam je blog!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail.

Wil je verschillende blogartikelen promoten, dan mag dit ook! Plaats alle links naar jouw blogartikelen in een reactie en zet er ook een beschrijving bij.

Ik bekijk sowieso elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij via verschillende social media kanalen volgen:
Bloglovin
Twitter
Facebook
Instagram
Pinterest
YouTube.


Spammen maar 🙂 !

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

28 thoughts on “Spam jouw blog en jouw blogartikelen

 1. Ik heb een beperking, maar wat zijn nou echt de dingen wat het voor mij vaak lastig maakt, in deze wereld?
  Ik ben een mengelmoesje van verschillende diagnoses, en ik heb een persoonlijk blog om mijn gevoelens van me af te schrijven, neem een kijkje en laat een berichtje achter in mijn gastenboek?

  • Hey wat leuk dat je komt spammen! Ik heb jouw agenda ook, super tof!! Kan ik jou ook volgen via social media? Dat kon ik zo even niet terug vinden op jouw website 🙂 .

   • Hoi, ah ja, ik ben niet zo actief wat dat betreft… Ik zit wel op Facebook met De Heldere Spiegel. Ik communiceer vooral via mijn Nieuwsbrief. Ik wilde deze week ook contact met jou opnemen over de Eenvoudig Leven Agenda. Je hebt met de uitgever ervan al per mail contact gehad, maar misschien kunnen we er over bellen?

 2. Hee, wat leuk! Volgens mij heb ik hier nog niet eerder gespamd 😉 bij deze dus! Op mijn blog Huid en Haar ben ik op zoek naar alles waar je een mooie stralende huid en zachte, glanzende haren van krijgt. Heel veel huidverzorging en reviews, maar ook tips voor het verminderen van stress en het ongeschonden doorkomen van je periode. Altijd gezellig als mede-bloggers even langskomen! Je vindt mijn webstek op http://www.huidnhaar.nl

 3. Lief dit ♥ Ik blog na 3 jaar ploeteren uiteindelijk tóch op een spikslinternieuw blog: https://anneaelise.nl/ (“Reflectie & Inspiratie”) Het draait op mijn blog vooral om Groei en Geluk, maar dan wel via omwegen zoals (Bullet) Journaling en Bloggen zelf – Passies! 😉 En niet te vergeten: ’t persoonlijke en soms ietwat spirituele (maar down to earth) sausje dat ik royaal probeer te doseren. Zelf lees ik graag bij https://mindstones.nl/ en bij mijn blog-vriendinnetje Loena op https://loenasdroom.com/ 🙂

 4. Wat leuk! Ik blog op http://www.irinatouw.nl en daarnaast maak ik video’s op YouTube. Alles gaat over beauty, fashion, lifestyle, travel en bullet journal onderwerpen: voor ieder wat wils dus!
  Naast mijn blog ben ik dus ook te volgen op YouTube, Instagram, Twitter, Facebook en ‘Bloglovin: alles is rechts bovenaan mijn blog te vinden ^^

 5. Super leuk! Mijn blog heet Hallo Lief Kleintje en ik blog (en plog) voornamelijk over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Reizen maken we graag, dus ook dat is een onderdeel van mijn (persoonlijke mama)blog. Verder geef ik een keer per week het woord aan een andere mama (ben ook nog op zoek naar mama’s die mee willen doen), zodat we onze ervaringen met elkaar kunnen delen. Je kunt mij volgen op https://www.halloliefkleintje.nl

 6. Leuk! Op mijn pagina blog ik over het moederschap, mijn leven en deel ik tips over het moederschap. Een terugkerend onderwerp is borstvoeding en binnenkort start ik met een nieuwe rubriek; langs de lijn. Hierin worden geboorteverhalen verteld door “bijstanders” in plaats van door de mama’s.

 7. Wat een super leuk initiatief! Mijn naam is Eline en ik heb een persoonlijke blog genaamd Beyond Bons. Ik blog wekelijks over beauty, fashion, lifestyle en travel. Ook ben ik dagelijks actief op Instagram onder de naam @beyondbons

  Link naar mijn blog:
  http://www.beyondbons.nl

  Verder ben ik fan van de volgende blogs:

  The Girl Next Door
  https://www.thegirlnextdoor.nl/

  Blonde Blossom
  https://www.blondeblossom.nl/

  Ik vind het super leuk om nieuwe bloggers te leren kennen dus laat vooral een reactie achter!

  Liefs Eline

 8. Leuk initiatief hoor! Ik volg jouw blog ook, weet niet of je de mijne al kent? Je vindt m’n blog op https://www.anneliesje.nl en ik schrijf vooral over lifestyle, met artikelen over bijzondere producten of tips voor je interieur. Soms ook iets persoonlijk tussendoor. Hoop dat je ’t leuk vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge