Doelen november en terugblik doelen oktober + GRATIS werkboek

Doelen september en terugblik doelen augustus + GRATIS werkboek

Het is alweer begin november en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen oktober

Landingspagina voor Challenge maken en promoten
De landingpagina voor de Challenge is al helemaal gereed. Ook doen er al ontzettend veel mensen mee met de challenge, super tof om te zien. De landingspagina kan je hier vinden: Bereik één groot doel in één kwartaal challange (GRATIS). Ook heb ik de challenge gepromoot via social media en vooral via Pinterest.

Fotograferen en bewerken
Inmiddels heb ik het programma Luminar op mijn Macbook staan en kon ik foto’s gaan bewerken. Vorige week zijn we naar Valleé la Hoëgne geweest om te gaan fotograferen en ik heb deze foto’s ook gelijk bewerkt met het programma. De foto’s kan je hier bekijken: Prachtige herfstkleuren in Vallée de La Hoëgne.

Uitgebreide artikelen en product reviews
Afgelopen maand heb ik ook weer uitgebreide artikelen geschreven en een product review. Er staan ook nog een aantal artikelen als concept. Deze ga ik deze maand inplannen. De artikelen die online zijn gekomen staan hier:
Vind jouw droombadkamer bij Van der Klip Badkamers & Woonstyling.
Prachtige herfstkleuren in Vallée de La Hoëgne
Sparen update oktober, spaartips en GRATIS Spaarplannen template
HP Sprocket – Compacte fotoprinter op zakformaat en foto’s printen op Zero Ink papier
Hoe ik in september 1.062,55 Euro verdiende (+ 117 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant
Mijn Bullet Journal oktober setup 2018 + nieuwe Journal

Doelen november

Blog Layout
Deze maand ga ik ook weer verder met mijn nieuwe blog layout. Ik ga ook een document maken hoe ik bepaalde dingen in detail wil hebben, dan is dit gemakkelijker over te zetten naar het echte layout. Eind dit jaar wil ik alles helemaal overgezet hebben naar mijn nieuwe layout.

Tunnels Leerdam
Vorige week stonden we in Het Kontakt met ons onderzoek naar de tunnels van Leerdam. We hebben al verschillende telefoontjes en mailtjes ontvangen van personen die meer informatie hierover hebben. Deze maand ga ik dan ook alle informatie verwerken en nog meer mensen benaderen. Ook heb ik afgelopen weekend een aparte website opgezet waar geïnteresseerden meer informatie kunnen lezen over de ontwikkelingen naar het onderzoek van de tunnels. Deze week ga ik daar ook een uitgebreide artikel over schrijven.

Uitgebreide artikelen en product reviews
Ook deze maand ga ik weer uitgebreide artikelen schrijven en artikelen met product reviews. Daarnaast ga ik ook weer freebies maken voor in deze uitgebreide artikelen, zodat jullie deze freebies kunnen downloaden.

Foto’s bewerken
Ik heb nog meer foto’s op mijn harde schijf staan die ik nog moet bewerken. Nu ik het programma Luminar op mijn Macbook heb staan, kan ik deze foto’s ook gaan bewerken. Deze maand zal er dus weer een nieuw artikel online komen met de foto’s die ik bewerkt heb.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Ps. Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Dan kan je deze freebie downloaden op de downloadpagina.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: