Doelen maart en terugblik februari + GRATIS werkboek

Doelen januari en terugblik december + GRATIS werkboek

Wat vloog de maand februari voorbij zeg! En nu het alweer maart is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen februari

Meer rust, luisteren naar mijn lichaam. In de avond rust inplannen
Dit is zeker gelukt! Ik zorg er nu altijd voor dat ik na 20:30 uur in de avond niks meer doe aan mijn blog en werk. ‘s Avonds gaan we heerlijk een serie kijken en genieten van de rust! Ik merk dat dit echt goed voor mijn lichaam is, dus volhouden zo!

Minstens 10 nieuwe freebies + herorganiseren
In mijn Bullet Journal heb ik alle categorieën geplaatst van de freebies en welke freebies online komen. Ik heb al 12 nieuwe freebies gemaakt en sommige hiervan zijn al online gekomen. Nu ga ik deze maand eerst de pagina met de freebies herorganiseren zoals ik heb in mijn Bullet Journal heb geplaatst en daarna zullen de nieuwe freebies ook online komen.

Product reviews
Er is één product review met twee producten online komen, namelijk: Finn Sauna Fresh Shower Scrub en Fresh Foaming Shower Gel met Anti-pollution. Ik heb nog veel meer producten in huis en ook vooral nieuwe producten die ik afgelopen maand heb ontvangen. Daar ga ik deze maand verschillende reviews over schrijven.

Gestructureerd Leven blog taken voltooien
Ook afgelopen maand heb ik aan de gestructureerd leven blog taken gewerkt. Er zijn nog veel taken die gedaan moeten worden, dus ook deze maand ga ik hiermee verder.

Blog layout
Ik heb nu een nieuw designprogramma waarmee ik de hoofdpagina van mijn blog wil designen, verder heb ik een goede theme gevonden die ik kan gebruiken als mijn complete nieuwe blog layout klaar is.

Doelen maart

Vakanties boeken
Dit jaar willen we een aantal keer op vakantie gaan en deze maand gaan we dan ook deze vakanties boeken. We willen graag naar Luxemburg en naar Italië gaan dit jaar. En misschien gaan we nog wel vaker op pad, maar dit zijn sowieso de twee plekken die vast staan.

Pagina met freebies herorganiseren en alle nieuwe freebies online
Omdat ik al nieuwe freebies klaar heb staan, is het nu tijd om de pagina met freebies helemaal te gaan herorganiseren. Deze maand wordt deze freebies pagina dus compleet vernieuwd en zullen er dus minstens 12 nieuwe freebies online komen!

Gestructureerd Leven blog taken voltooien
In het eerste kwartaal van dit jaar wil ik graag mijn blog helemaal inrichten op het thema gestructureerd en gelukkig leven. In mijn plan voor 2019 heb ik ook een overzicht gemaakt van alle projecten en taken die ik moet doen. Deze maand ga ik dan ook weer nieuwe taken uitvoeren, zodat mijn doel steeds dichterbij komt.

Blog layout
Ook ga ik deze maand verder met mijn blog layout. Ik ben al een heel eind, maar er moet nog wel veel gebeuren. Deze maand ga ik daar dan ook mee verder.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: