Hoe gaat het met mijn doelen voor 2020?

Hoe gaat het met mijn doelen voor 2020?

Begin dit jaar deelde ik mijn doelen voor 2020. We zijn nu inmiddels in september en dat betekent dat ik nog een aantal maanden heb om al mijn doelen te behalen. Er zijn al een aantal doelen die ik heb behaald, maar ook een aantal waar ik nog aan wil werken. In dit artikel vertel ik meer over hoe het gaat met mijn doelen voor 2020.

Begin dit jaar heb ik een aantal grote persoonlijke en professionele doelen voor mezelf opgesteld. Hieronder vertel ik per doel hoe ver ik ben en hoe ik dit verder wil gaan aanpakken.

Professionele doelen

Webshop stickers online
Planner stickers

In februari is mijn stickers webshop online gekomen. Dit doel heb ik dus al behaald! Yes! Ik heb ook al veel stickers mogen verkopen en daar ben ik echt enorm blij mee! Momenteel ben ik ook bezig om nieuwe stickers te ontwerpen die dus ook zeer snel in mijn webshop te koop zullen zijn.

Ebook over “Financiën op orde krijgen”
Dit was het geheim project waar ik het al vaker over heb gehad op mijn blog. Naast mijn ebook “Gestructureerd Leven”, ben ik dus ook bezig met een ebook over “Financiën op orde krijgen”. Dit wordt een zeer uitgebreid ebook over financiën, sparen, spaardoelen, geld besparen en handige tips en opdrachten. Daarnaast worden er ook filmpjes gemaakt naast mijn ebook. Mijn ebook is bijna klaar, ik ben nu vooral bezig met het ontwerpen van stickers die gerelateerd zijn en de templates die bij mijn ebook horen. Mijn ebook zal in november verkrijgbaar zijn, je kan jezelf ook inschrijven om op de hoogte gehouden te worden en daarnaast krijg je als EARLY BIRD ook een fijne korting!

Convertkit
Begin dit jaar heb ik een abonnement genomen bij Convertkit. Dit is een nieuwsbriefsysteem die ik graag gebruik. Ik gebruikte vooral Mailchimp voor mijn nieuwsbrieven, maar momenteel ben ik alles aan het overzetten. Er zijn nog een aantal formulieren en challenges die omgezet moeten worden. Zodra dat helemaal klaar is, kunnen alle abonnees van Mailchimp overgezet worden naar Convertkit en kan ik vanuit Converkit alles regelen. Dit is een doel die ik binnenkort ga behalen.

Instagram 10.000 volgers
Begin dit jaar was ik ook steeds meer bezig met Instagram. De laatste tijd is het wel enorm druk in ons privé leven, waardoor Instagram op een lager pitje lag. Ik probeer zover te komen met dit doel, maar ik verwacht niet dat ik dit doel dit jaar nog ga behalen. Momenteel zijn we privé ook bezig met iets groots wat een grote prioriteit heeft en daarom heb ik besloten om met dit doel iets minder bezig te zijn. De andere professionele doelen vind ik belangrijker en wil ik wel mee verder gaan.

Persoonlijke doelen

Nieuwe spaardoelen
Sparen update augustus 2020 – Hoeveel hebben we deze maand kunnen sparen?

Maandelijks laat ik een sparen update zien. Ik laat zien hoeveel we hebben kunnen sparen en voor welke spaardoelen we hebben gespaard. Dit jaar heb ik ook nieuwe spaardoelen opgezet en ben ik hier ook volop mee bezig. Dit is dan ook een doel dat ik heb behaald. Een aantal spaardoelen zijn ook al gelukt en andere lopen natuurlijk gewoon nog door. Maar het doel was om nieuwe spaardoelen op te zetten en ermee bezig te zijn en dat is helemaal gelukt!

Eetschema volgen
Ugh! Nou ja, dit is nog een doel waar ik mee bezig ben. Vanwege Corona was er dus niet veel van gekomen om een eetschema te volgen. Maar nu zijn mijn man en ik beide wel weer volop bezig met een eetschema en daar ben ik wel blij mee, want ik was wel wat aangekomen. Maar inmiddels ben ik ook alweer wat kwijt. Binnenkort laat ik ook mijn eetschema zien en laat ik zien hoe ver ik ben met mijn gewicht.

Autorijden
Ik heb al enorm lang mijn rijbewijs, maar rijden doe ik niet vanwege angst en omdat ik al enorm lang niet meer gereden heb. Ik heb het steeds weer opnieuw geprobeerd, maar steeds kwam de angst weer naar voren. In 2020 wilde ik weer wat lesjes gaan volgen, zodat ik toch weer het autorijden kan oppakken. Ik weet niet zeker of dit doel dit jaar nog gaat lukken. Vanwege Corona lukt het sowieso al niet, maar ook omdat we dus privé bezig zijn met iets groots, ligt ook dit doel op een lager pitje. Wellicht als we begin volgend jaar klaar zijn met ons privé doel, dat ik dan dit doel weer kan oppakken. Voor nu laat ik dit even liggen.

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar en heb je al wat doelen behaald?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: