Mijn leven in foto’s #129 – Foto laten maken voor in de krant (over de Tunnels van Leerdam) en nieuwe stoel

Mijn leven in foto’s #129 - Leerdam

Fijn weekend iedereen! De afgelopen weken hebben we weer mooie dingen meegemaakt, zo hebben we een foto laten maken voor in de krant (gaat over de Tunnels van Leerdam), hebben we veel opgeruimd in huis en ontving ik ook een nieuwe stoel. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #129 - Feest

We hadden ook een klein feestje van een tante. Natuurlijk alles op afstand! Was wel bijzonder, maar ook wel weer mooi dat we dit zo konden doen.

Mijn leven in foto’s #129 - Bietjes

Volgens de app van Makkelijke Moestuin kon ik de bietjes al gaan oogsten. Ik had er ééntje uitgehaald, maar vind deze toch nog wel te klein. Dus ik wacht zeker nog even met de rest en hopen dat ze nog een stuk groeien. Wel tof om te zien dat er al zo’n bietje aanzit! Binnenkort laat ik natuurlijk weer een update zien van mijn moestuintje.

Mijn leven in foto’s #129 - Lego

Lekker met Lego bouwen, Thomas vindt het helemaal geweldig. Hij wil ook graag een spookkasteel hebben van Lego, hier zijn we dan nu ook voor aan het sparen. Hij heeft zelf een spaarplan waarmee hij telkens een klein stukje kan invullen. Zodat hij ook kan zien hoeveel hij nog moet sparen. Hij vindt het echt leuk en het is natuurlijk ook zeer leerzaam voor hem.

Mijn leven in foto’s #129 - Leerdam

Peter van Rooden en ik waren een tijdje geleden geïnterviewd over de Tunnels van Leerdam en hier moest nog een foto bij komen, dus de fotograaf kwam een foto van ons maken bij de stadsmuur in Leerdam. Zodra het artikel in de krant staat, laat ik dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.

Mijn leven in foto’s #129 - Opruimen in huis

Mijn leven in foto’s #129 - Opruimen in huis

In huis zijn we momenteel begonnen met een grote opruim sessie per gedeelte. We willen zoveel mogelijk spullen wegdoen die we niet meer gebruiken, niet meer passen of niet meer mooi vinden. Zo hebben we ook al veel speelgoed van Thomas te koop gezet of weggedaan omdat het gewoon niet meer goed was. Thomas heeft hierbij ook geholpen en dat deed hij echt zeer goed. Hij wist precies wat weg mocht en wat hij absoluut wilde houden. Ook dit was weer zeer leerzaam voor hem!

Mijn leven in foto’s #129 - Nieuwe stoel van Sfeer

Mijn leven in foto’s #129 - Opruimen in huis

We hebben ook een nieuwe stoel gekregen van Sfeer.nl. Hier komt nog een uitgebreid review over. Linkie vindt de stoel sowieso erg fijn haha.
En omdat we de nieuwe stoel hadden gekregen, moesten we ook het één en ander verplaatsen in huis. We waren toch al bezig met een grote opruim sessie, dus konden we dit ook gelijk meenemen. We hebben nu de kast die naast onze tv-meubel stond in de keuken geplaatst. Ik vind het wel tof eruit zien! Binnenkort laat ik sowieso nog meer foto’s zien van ons huis als we helemaal klaar zijn met de grote opruim sessie.

Mijn leven in foto’s #129 - Mario

Ook zijn we bezig met het spelletje Paper Mario: The Origami King voor de Switch. Echt een super tof spel, zeker een aanrader!

Mijn leven in foto’s #129 - Dakterras

Mijn leven in foto’s #129 - Dakterras

Het is echt heerlijk om op zulke mooie dagen op ons dakterras te zijn. We willen eigenlijk nog nieuwe zitmeubelen hebben. Wat zou het tof zijn als we bijvoorbeeld op ons dakterras een hangstoel kunnen plaatsen. Deze zal dan precies passen op ons dakterras en dan kan je echt heerlijk genieten van het mooie weer, lekker relaxen! Het lijkt me ook geweldig om ooit eens een hangmat te hebben, maar dat past denk ik niet op ons dakterras. Als we eens gaan verhuizen, zou ik dat wel zeker graag willen hebben in een grote tuin.

Mijn leven in foto’s #129 - Kaboutervoetbal

Thomas ging vandaag meedoen met kaboutervoetbal. Hij vond het alleen iets teveel, er waren ook veel mensen. Hij heeft wel eventjes gevoetbald haha.

We gaan dit weekend verder lekker relaxen en ik denk ook weer verder met de opruim sessie.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Dit artikel bevat een affiliatie link en is tevens een Sponsoring artikel. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: