Onze favoriete American Chocolate Chip Cookies via Smulweb

Onze favoriete American Chocolate Chip Cookies via Smulweb

Ik vind koekjes bakken echt super leuk om te doen. We houden enorm van American Chocolate Chip Cookies en in dit artikel laat ik in een filmpje zien hoe ik onze favoriete American Chocolate Chip Cookies maak. Dit recept komt via Smulweb en we maken deze koekjes echt enorm vaak. Het is echt een favoriet van ons haha. Kijk dus snel verder!

Filmpje

Recept en ingrediënten

Onze favoriete American Chocolate Chip Cookies via Smulweb

Het recept kan je hier vinden: Chocolate chip cookies (de echte Amerikaanse). Het recept is bij Smulweb ook meer dan 600.000 keer bekeken en meer dan 500 bewaard. IK denk dan ook vele anderen met mij fan zijn van deze koekjes haha.

Ingrediënten
550 gram bloem
1 theelepel zout
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel vanille-extract
180 gram kristalsuiker
180 gram donkere basterdsuiker
350 gram pure chocolade
2 eieren
250 gram boter (kamertemperatuur)

Ik gebruik zelf gezouten roomboter, dus ik hoef dan geen zout erbij te doen.

Onze favoriete American Chocolate Chip Cookies via Smulweb

Verder gebruik ik ook minder chocolade, aangezien ik ook koekjes maak zonder de chocolade. Thomas is namelijk geen fan van chocolade, maar vindt de koekjes zelf wel erg lekker haha. Zodra alles goed gemixed is in de Bourgini Keukenmachine Chef Pro, maak ik twee ballen van de mix. Namelijk één met chocolade en één zonder. Van beide ballen maar ik de koekjes.

Onze favoriete American Chocolate Chip Cookies via Smulweb

Dan pak je een beetje van de mix en maak je een balletje, daarna maak je deze plat en leg je het een bakplaat met bakpapier. Ik maak altijd 9 koeken per keer.

Onze favoriete American Chocolate Chip Cookies via Smulweb

En zo zien de American Chocolate Chip Cookies eruit, en de koekjes zonder de chocolade erin. Ze zijn echt super lekker!!

Heb jij wel eens American Chocolate Chip Cookies zelf gemaakt? Wat zijn jouw favoriete koeken?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: