Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Winactie - Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Bol.com is één van mijn favoriete webshops. Als ik iets nodig heb of iets wil hebben, dan kijk ik altijd eerst of ze het item hebben bij bol.com! Het is echt een super fijne webshop en daarom heb ik ook iets tofs voor jullie! Je kan namelijk een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-bol-com-cadeaukaart-t-w-v-50-euro-2 #bol”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 8 maart 2019 tot en met 8 mei 2019. Op 9 mei 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

49 thoughts on “Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

 1. Goeie! Komt altijd van pas. Ik volg je op Instagram, Facebook en Twitter en ik sta ingeschreven op de nieuwsbrief. Duimen maar!

 2. Ik doe graag mee, ik volg je via twitter en heb getweet. En ik ben ingeschreven voor je nieuwsbrief. (gebruikersnaam is cloggie13)

 3. Gaaf! Zelf ook enorm fan van bol.com geworden sinds ik aan het shoppen ben voor mn baby uitzet bucketlist! Hier gaan de nodige centjes in zitten dus deze bon zou heeel goed van pas komen. Volg je op facebook jelmar de jong en instagram @jelmar520 en heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief 🙂

 4. Ik volg je op Fb en Insta onder dezelfde naam als mijn e-mail en ik ben geabonneerd op je nieuwsbrief.
  Ben al even aan het sparen voor een e-reader. Met deze bon kom ik al heel ver en kan ik er zelfs nog een boek bij kopen!

 5. Super leuk! Mijn dochter is 14 mei jarig dus mochten wij de gelukkige zijn dan kan ik voor haar een heel mooi cadeau kopen.

 6. Superleuke actie, doe natuurlijk graag mee. Nu Intertoys hier gesloten wordt blijft er voor ons niet veel meer over om “even snel” naar toe te gaan. Dat wordt dus meer online speelgoed kopen. En bij Bol.com is de keuze reuze. Goede service, snelle verzending en gratis retour, echt ideaal!.
  Met deze bon zou ik zeker weten wat geweldigs kunnen uitzoeken voor mijn oudste zoon zijn verjaardag op 26 maart a.s.
  Ik volg je op FB (Tamara Roos) en op Twitter @Tamara_Roosen
  Ik heb het bericht geretweet en voor de zekerheid me nog een keertje op de nieuwsbrief geabonneerd. 🙂

 7. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Mijn vriend en ik zijn serieus bezig met een huis en dus ook met alle spullen voor ín het huis. Wij kunnen deze bon super goed gebruiken!

  Ik volg je op Instagram, Twitter en Pinterest (@xlisavdbor

 8. wat leuk, een cadeaukaart , kan ik iets moois voor uitkiezen
  volg je op facebook en instagram onder anita kempenaers en ben reeds ingeschreven op de nieuwsbrief

 9. Ik doe graag mee, ik volg je op instagram en Facebook. Ik ga me nu inschrijven voor je nieuwsbrief, leuk! Mijn instagramnaam is @sixthsensecoaching.nl
  Ik ben fan van bol.com, ik koop er graag inspirerende boeken of soms ook andere leuke items.

 10. goedemorgen wat een super leuke winactie super lief
  Ik schop ook geregeld bij bol.com geweldige leuke shop

  Ik koop altijd iets voor ons dochtertje bij bol.com
  Maar met deze cadeaubon zou ik voor mezelf lekker gaan verwatten dus verwennen. Make-up bestellen
  Ja dat zou harstikke leuk zijn en of leuke voorjaar kleding

  Ik volgde jou al fb als Jessica Jill John leidner
  Twitter yessicakoot1
  Pinterest En YouTube bloglovin

  Groetjes en een Hele fijne dag meid

 11. Ik doe mee! Ik volg je overal, Facebook Sabrina wtw, Twitter Sabcom72, insta Sabrina wtw en pinterest Sabrina. Ook krijg ik de nieuwsbrief.

 12. Wat een geweldige actie. Ik ben ook al zo dol op bol.com. Ik volg je onder de naam Bianca Fenna op facebook en instagram. Helaas ben ik niet zo thuis op twitter, maar met extra hard duimen haal ik die extra kans misschien ook wel

 13. Hoi Astrid,
  Ik wil heel graag een nieuw serviesset en ik heb een hele mooie op bol.com gezien. Daarom maak ik heel graag kans.
  Ik volg je op insta (sannnndd) en twitter (@xsajo), ik heb me ingeschreven voor je nieuwsbrief en ik heb je geretweet.
  Sandra

 14. Oh, ik maak erg graag kans.
  Op en heet ik Patricia Lubbertje-boutje en op insta P.lubbertje.
  Ik ben ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 15. Het is inderdaad een fijne webwinkel. De bon zal goed besteed worden 😉 Al denk ik dat iedereen er wel zal slagen. Ik volg op FB, Pinterest, en Bloglovin. De nieuwsbrief ontvang ik ook.

 16. Wat een toffe winactie! Nu ik net een huis heb gekocht, komt een bol.com-bon héél goed van pas 😉 Ik doe graag mee! Ik volg je via Twitter en Instagram (@vakervrolijk) en Bloglovin (onder de naam Romy).

 17. Dit blijven toch de leukste winacties!! Ze hebben alles bij bol dus zo’n bon komt altijd van pas.. Ik probeer het dus gewoon weer!! Op instagram volg ik met HeavenLeighBooks en de nieuwsbrief ontvang ik ook!

 18. Hallo,

  Heel herkenbaar kijk ook altijd eerst op bolletje of ze de artikelen hebben waar ik naar op zoek ben dus met dit shoptegoed zou ik iedereen even verrassen mijn dochter mijn man en onze kat want met 50 euro kun je op bolletje veel shoppen.

  Volg je overal maar op facebook en instagram het actiefst.

  Fb Erika panjer luit
  INSTA hinderika83

 19. Waaauuw dit zou zooo welkom zijn namelijk aan het sparen voor een nieuwe wasmachine via bol.com en kan deze prachtige cadeaubon heel goed gebruiken. Ik volg je op fb en insta, en heb mijn eigen ingeschreven voor de nieuwsbrief nu maar heel hard #Hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen. Fijn weekend

 20. Leuke actie met uitslag op mijn verjaardag 🙂 Ik volg je op pinterest, instagram en twitter met tipsvoorjou1. Op facebook met mijn eigen naam. Op je nieuwsbrief ben ik al lang geabonneerd.

 21. Geweldig echt super leuk is dit een bon van Bol.com, dit is ook van mij een grote favoriet. Altijd lekker shoppen en snel in huis. Ik volg je via facebook en de nieuwsbrief onder de zelfde naam als hier!

 22. Jammer, ik heb geen Social Media (Om privéredenen) , maar ik volg wel op Bloglovin ( will ) , krijg de nieuwsbrief en hoop dat ik mee mag doen met deze winactie.
  Bol.com is bij mij de grote favoriet onder de online shops. Koop er regelmatig, dus weet wel wat ik met deze cadeaukaart kan.
  Speelgoed kopen voor de kleinkinderen.

 23. Zo leuk en ik zou dolgraag iets moois uitzoeken in de zeer overzichtelijke webshop waar zoveel prachtige items zijn die men nodig zou kunnen hebben voor in en om het huis of als woonaccessoires etc…..
  Op al je soc..med. volg ik je al en like, save, laat er een reactie achter etc. alwaar jij deze winactie hebt gepost 👌🏼
  Ook heb al getweet wat nodig is…

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Monaco

  Fijn weekend 😉

 24. Ik loot heel graag mee! Wat een grote prijs. Volg je op facebook : Marian Zwarts, Twitter: Marianzwarts Insta : MarianZw. Natuurlijk retweet

 25. Ik volg op facebook met gebruikersnaam ilse Brinkhuis , en op twitter met @illie1973. Superleuk. Bol.com is ook mijn favoriete webshop.😃

 26. Ik volg je op twitter en instagram, en ik heb je bericht geplaatst op twitter.

  Mijn gebruikersnamen zet ik liever niet openbaar hier neer. Die mail ik je zometeen (vanaf het hier ingevulde emailadres), hopelijk mag dat ook… want ik wil heeel graag winnen 🙂

 27. Super leuk!!! Ik volgde je al langer op Instagram (@Moniquee2210) en Facebook (Monique van Dusschoten), maar ik volg je nu ook op Twitter (@Moniquee2210) en Pinterest (Monique van Dusschoten) en heb me aangemeld voor de nieuwsbrief.

 28. Wat een vette winactie. Bij Bol is altijd wel wat leuks te vinden. Ik wil graag nog wat playmobil voor de meiden winnen dus welkom :). Ik doe mee op fb, twitter en instagram <3 en de nieuwsbrief ook ingeschreven 😉

 29. Hoi. Wat een fijne winactie 👍 Deze kan ik niet voorbij laten gaan omdat wij geregeld shoppen bij Bol.com. Ze hebben meestal wel de dingen wat wij nodig hebben. En wat zou het leuk zijn om dan eens gratis te kunnen shoppen 🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge