New in: Eindelijk mijn eigen Michael Kors tas


Michael Kors tas

Zo, dit is even heel snel gegaan. Al een tijdje ben ik op zoek naar een nieuwe tas. En afgelopen zaterdag had ik al een nieuwe tas!! Herinner je je nog, dat ik vorig jaar het gehele jaar een Michael Kors tas op mijn wishlist had staan? Nu was het dan zover, mijn verloofde en ik gingen naar Bataviastad en daar hebben ze een Michael Kors outlet. We liepen naar binnen en ik zag gelijk al een aantal mooie tassen staan. Het leuke van een outlet is, is dat de prijzen een stuk lager liggen dan de normale winkelprijzen. Toch vonden we het nog wel aan de dure kant. We gingen verder kijken, maar ik bleef terug komen naar de Michael Kors outlet. Na wat kleren te hebben gekocht voor mijn verloofde, zijn we toch als laatste weer terug gegaan naar de Michael Kors outlet en…jaaaaa ik heb een nieuwe Michael Kors tas!!! ♥♥♥ Vandaag laat ik jullie hier meer over zien 🙂 .


Michael Kors tas

Ik vind de tas echt super pretty gewoon. Op mijn wishlist had ik dezelfde tas qua vorm, maar dan in het zwart. Toch vond ik deze toch iets mooier in het echt, dus besloot ik deze te nemen. De normale winkelprijs is 250 Euro, de outlet prijs is 159 Euro 😀 .


Michael Kors tas

De tas heeft gouden details, zoals het logo is in het goud en alle ritsen van de tas zijn ook in het goud.


Michael Kors tas

De tas heeft leren bandjes, ze zijn erg stevig en je kan ze ook nog iets inkorten.


Michael Kors tas

Aan de onderkant zitten ook weer in het goud, knopjes zodat de tas goed blijft staan als je hem ergens neerzet.


Michael Kors tas

Aan de binnenkant zitten genoeg handige vakjes waar je spulletjes in kan verbergen. En een iets grotere vak met een rits, hier kan ik de zeer belangrijke dingen in kwijt.


Michael Kors tas

Michael Kors tas

Al mijn spullen passen er ook goed in 😀 .


Michael Kors tas

En dit is de achterkant. Ik vind het ook fijn dat aan de zijkanten nog twee vakken zitten, hier kan je dan ook nog spulletjes in kwijt 🙂 .


Michael Kors tas

Jaaaa, ik ben echt verliefd en zo ontzettend blij met mijn nieuwe Michael Kors tas! Ik ben echt blij dat de prijs ook wel gunstig was, nog wel aan de dure kant, maar niet zo duur als in de winkel 🙂 .

Mocht jij ook een Michael Kors tas willen scoren, dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen in Bataviastad. Hier hebben ze hele mooie tassen (en meer) staan voor een zeer fijne prijs. Daarnaast hebben ze nu ook een wicked winter sale in Bataviastad, hiermee krijg je bij vele winkels een fijne korting (vaak 30%) bovenop de outlet prijs bij bepaalde producten.

Mijn Michael Kors tas via de Michael Kors Outlet

Wat vind jij van mijn nieuwe Michael Kors tas? En ben jij wel eens in Bataviastad geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: