Mijn leven in foto’s #89 – Afspreken met Babs, Zomerbraderie en AquaZoo Leerdam

Mijn leven in foto’s #89 - Natuurtuin Leerdam

Wat fijn dat het niet meer zo enorm warm is. Zoals het weer momenteel is, vind ik echt heerlijk! De afgelopen weken heb ik weer veel mooie dingen beleefd, ik had afgesproken met Babs, er was een zomerbraderie en koopzondag in Leerdam en we zijn naar AquaZoo Leerdam geweest. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen weken nog meer heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #89 - AquaZoo Leerdam,

Mijn leven in foto’s #89 - AquaZoo Leerdam,

Mijn leven in foto’s #89 - AquaZoo Leerdam,

Twee weken geleden zijn we naar AquaZoo in Leerdam geweest. Het is er klein, maar wel ontzettend leuk voor de kleintjes. Ze hebben ook opdrachten voor de kinderen die ze kunnen uitvoeren. Thomas vind vissen helemaal geweldig, dus besloten we hier naar toe te gaan. Hij vond het echt super tof!

Mijn leven in foto’s #89 - Toet toet auto's

Thomas vindt de Toet Toet auto’s ook helemaal geweldig. We hebben hier echt ontzettend veel van. Normaal krijgt hij hier een stuk of twee van om mee te spelen, maar we wilden weer eens alles aan elkaar vast maken. Zo zie je echt dat het veel is haha.

Mijn leven in foto’s #89 - Babs zomerbraderie

Mijn leven in foto’s #89 - Babs zomerbraderie

Mijn leven in foto’s #89 - Babs zomerbraderie

Mijn leven in foto’s #89 - Babs zomerbraderie

Mijn leven in foto’s #89 - Babs zomerbraderie

Afgelopen weekend was er een zomerbraderie in Leerdam. Zondags was er ook een koopzondag en ik had afgesproken met Babs. Het was echt super gezellig! We hebben lekker over de zomerbraderie gelopen, een heerlijk ijsje gegeten en Babs en Thomas hadden een nieuw vriendje erbij haha. Volgende keer bij jou Babs hihi !

Mijn leven in foto’s #89 - Babs zomerbraderie

Ook kregen Thomas en ik nog cadeautjes van Babs, echt super lief! Nogmaals bedankt!! Enne ja, Thomas heeft al lekker zitten tekenen in en op zijn nieuwe boek haha.

Mijn leven in foto’s #89 - De Sims Freeplay

Er kwam ook weer een missie beschikbaar van De Sims Freeplay. Naast De Sims Freeplay speel ik tegenwoordig ook Harry Potter Hogwarts Mystery. Hier zal ik binnenkort ook een artikel over schrijven.

Mijn leven in foto’s #89 - Natuurtuin Leerdam

Vandaag zijn we heerlijk naar de Natuurtuin in Leerdam geweest. Je kan hier echt geweldig wandelen en er is ook een speeltuintje aanwezig, super leuk!

Mijn leven in foto’s #89 - Nieuw leesvoer

Mijn leven in foto’s #89 - Nieuw leesvoer

Vandaag heb ik ook nieuw leesvoer gekocht van flow magazine. flow vind ik echt geweldig om te lezen, heerlijk relaxen op de bank met een boekje erbij. Ik heb hier ook alweer inspiratie uit gehaald.

Mijn leven in foto’s #89 - Diana Leeflang

Bij Kruidvat in Leerdam hebben ze nog genoeg spullen van Diana Leeflang en besloot de twinmarkers en een etui voor op reis, waar mijn Bullet Journal in kan, te kopen.

Winactie - Win een Bol.com cadeaukaart t.w.v. 25 Euro!

Ook bestaat mijn blog inmiddels alweer 6 jaar en mijn bedrijfje 2 jaar! De tijd vliegt voorbij. Er is dan ook een winactie online gekomen waarmee je een bol.com cadeaukaart van 50 Euro kunt winnen.

Maandag 1 oktober – Bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 Challenge!

Gisteren heb ik ook “Bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 Challenge!” opgezet. De challenge zal op maandag 1 oktober gaan beginnen, maar je kan je nu al hiervoor inschrijven! Doe jij ook mee? Er hebben al veel mensen zich ingeschreven!

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. Ook was ik nog een aantal dagen ziek, blegh! Maar gelukkig gaat het nu wel weer beter. Morgen gaan we heerlijk relaxen en genieten van de laatste dag van het weekend!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: