Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Winactie - Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Omdat mijn bedrijfje alweer 2 jaar bestaat, gaat er weer een geweldige winactie in!! Je kan een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-bol-com-cadeaukaart-t-w-v-50-euro #bol”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 9 augustus 2018 tot en met 9 oktober 2018. Op 10 oktober 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).

85 reacties op “Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

 1. Jaaaa ik doe mee leuk leuk leuk! Ik volg je op alles :). Fb ben ik sanne wessels en op insta ben ik sannez874. En heb me ingeschreven op de nieuwsbrief. Super benieuwd 😁😁

 2. Gefeliciteerd met jouw tweejarig jubileum!! En wat een leukwinactie😍😍 ik heb je bericht geretweet(@nne5) en volg je op insta(@ennad22) en fb.
  Ik ben hard aan het sparen voor een mooie spiegelreflexcamera zodat ik haarscherpe foto’s kan maken van de twee aller- mooiste en liefste kinderen. 🤞🍀

 3. Yayy, 2 jaar alweer? Jeetje, de tijd vliegt. Eén van mijn favo shops (want: BOEKEN!!!), dus ik doe graag mee.

  Ingeschreven op de nieuwsbrief en ik al en ik volg je ook al overal

  Twitter: simscupoftea
  Instagram: simscupoftea
  FB: Simone Sch….
  Pinterest: simscupoftea

 4. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, heb hard een nieuwe laptop nodig om mijn werk goed te kunnen doen dus dit zou een welkome aanvulling zijn 🙂
  Ik volg je op Facebook, gewoon onder mijn eigen naam, en op Instagram (estherh85)

 5. Gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum !!! Wens je nog heel veel meer nieuwe volgers en klanten toe aan ♡ ik volg je op interest Twitter, youtube.. en instagram. Ik was al ingeschreven voor je nieuwsbrief en ik heb de winactie tekst getweet op twitter.. mijn naam op multimedia is met name : natasja Keuter of natasja aaliyah (keuter) etc.

 6. 2 jaar alweer! Van harte gefeliciteerd ♥! Ik doe uiteraard graag mee, ik volg je op twitter (@brittvanommeren), Facebook (Britt van Ommeren) en ik ben ingeschreven op je nieuwsbrief (via onderstaande mail)

  Liefs, Britt

 7. Gefeliciteerd met het twee jarig bestaan van je blog! Leuke winactie 🙂 ik doe graag mee! Ik volgde je al op instagram en facebook onder de naam iris sunniva

  Duimen!!

 8. Gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum! Gewoon geweldig natuurlijk en op naar heel veel meer jaren met plezier!
  Ik volg je via Facebook (Bianca Schonewille) en via Twitter (Swizan).
  Uiteraard ook ingeschreven voor de nieuwsbrief.

  Heel veel succes verder!

 9. Heel hartelijk gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum! Ik waag graag een kansje voor de Bol.com cadeaukaart. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie), Twitter (@Glambertgirl77, berciht getweet), Instagram (Truusje26) en Pinterest (Little Devil). Ik heb me ook geabonneerd op je nieuwsbrief.

 10. Hartelijk gefeliciteerd en nog vele jaren met je leuke blog!
  Ik volg je op FB en twitter (@Mol075)
  Ik doe mee om mijn kleinkinderen eens zomaar te kunnen verrassen!!

 11. Van Harte Gefeliciteerd en nog vele mooie succesvolle jaren erbij!!! Ik doe heel graag mee om kans te maken op die fantastische fijne cadeaukaart van Bol.com. Ik volg je via facebook onder de naam Ejmc Pijnappels en ontvang je nieuwsbrief!!

 12. Hartelijk gefeliciteerd! Ik zou de 50 euro gebruiken om iets te kopen voor onze tweeling Lucas en Eva die 5 december alweer 5 jaar worden. Ik volg je via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: @lindaenbjorn
  Instagram: @lindaenbjorn
  Pinterest: Linda van Duren

 13. Gefeliciteerd 😉
  Ik doe heel graag mee met deze superleuke winactie.
  Ben al heel lang aangemeld voor de nieuwsbrief…
  Ik like, share, save en tweet wat nodig is….
  Op al je soc.med.k. volg ik je.

  Bl.: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemdepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 14. Hele leuke winactie! Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! Ik volg je op insta en twitter onder de naam ‘merlinborghuis’. Ik heb de tweet geplaatst en me aangemeld voor de nieuwsbrief.

 15. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal en op naar nog veel meer mooie, succesvolle jaren met je eigen bedrijf.
  Wat lief dat je ook je volgers verrast met een leuk cadeau! Ik zou de bon goed kunnen gebruiken voor een paar leuke zelfhulpboeken die ik al een tijdje op het oog heb 🙂 Lijkt me supertof om mezelf daarop te trakteren! Ik volgde je al via Bloglovin, Facebook, Twitter en Instagram.

 16. Oh leuk, ik bestel regelmatig bij bol, daar is bijna alles wat ik zoek wel te koop. Ik denk dat ik deze zou gebruiken om toch eens een e-reader aan te schaffen, dus ik doe graag mee! Ik volg je al op social media (@jenniekvb). Ben ook al ingeschreven voor je nieuwsbrief, ik zal zo nog even tweeten 🙂

 17. Ohhh yes! Een bol.com kaart! Als ik iets wil kopen, en ze hebben het bij bol.com, dan koop ik ALTIJD bij bol. Echt ALTIJD. 🙂 echt echt echt waar!!! Ik zou dolgraag winnen. Ik volg jou op al jou kanalen. Op Instagram vind je mij onder veraschrijftpuur en op Facebook onder Vera Limpens. Verder heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief en heb ik het bericht getweet (veraschrijft). Groetjes !!

 18. Nogmaals gefeliciteerd! Ik vind het een hele prestatie 😀 Echt super dat je van een hobby gewoon een goedlopend bedrijf bent geworden (ja een bedrijfje ben je niet meer toch?) Ga zo door, ik mag je altijd graag lezen/zien.
  Ik doe graag mee met de actie, een bol.com cadeaukaart is nooit verkeerd, en zeker van €50,- niet. (ik denk dat ik een cadeau voor mijn man ga kopen <3)
  Ik volg je:
  fb=https://www.facebook.com/leandra.degroot
  insta=https://www.instagram.com/___leandra___kok/
  pin=https://nl.pinterest.com/leandra6686/

  en je nieuwsbrief sta ik ingeschreven.
  Nogmaals van harte!

 19. Wauw, twee jaar alweer ! Gefeliciteerd ! Geweldige actie, ik doe graag mee, volgen doe ik al, op FB, Instagram en je nieuwsbrief ben ik ook allang op geabonneerd . Overal gebruik ik mijn eigen naam ; Lisette Kleiweg.

 20. Gefelicteerd met het 2 jarig bestaan dat je bedrijfje nog maar velen jaren door mag gaan en 😍😍😍 Waaaaaaauuuuuuwww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍😍😍😍Wat een Geweldige PRIJS ga je weggeven, WOOOOOOWWW 😍😍😍😍😍 Ik wil heeeeeeel graag kans maken op een prachtige Bol.com cadeaukaart, Dat zou echt zooooo Welkom zijn!! Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ’t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! ❤❤❤❤❤Ik heb alle stappen doorlopen
  ❤Geliked
  💚Gevolgd op FB en Insta @WendyvanZetten1
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen 🍀💚🍀

 21. Gefeliciteerd Astrid met je 2 jarige bestaan van je leuke en interessante blog! 😀 Wat een leuke kans opdeze mooie prijs! Jouw maandelijkse nieuwsbrief krijg ik al en heb het getweet dus volg je ook op Twitter GDrunen en ook op Facebook onder mijn naam.

 22. Van harte gefeliciteerd!!! Ik volg je natuurlijk al overal en ik doe heel graag mee. 😊 Ik zal zo ook even tweeten.
  (Twitter @paramara1982, Instagram @marategendraadsnl)

 23. Gefeliciteerd en wat lief dat je er zo’n geweldig kado bij weggeeft Diegene die dat wint is een echte bofkont 😁 Ik doe mee via Facebook en ben lid van de neuwsbrief

 24. Ik volg op Facebook (peggy van den Berg) en twitter & insta (peggy_o1) en heb de tweet geplaatst! Wat een leuke actie dit! Groetjes Peggy

 25. gefeliciteerd!! en wat een leuke actie zeg, ik doe graag mee, volg je op facebook, Sylvia Tol, en op Instagram sylviat80 en op pinterest🍀🍀🎁🎁

 26. Proficiat wat een mooi jubileum dat is altijd leuk om te vieren. Wat doe je dat met een mooie bon. Hier maken we graag kans op leuk om iets te kopen voor de 1e verjaardag van onze dochter Lotte

  Extra ik volg je nieuwsbrief en mijn naam op Facebook en Instagram Kristel Gubbels-Daemen

 27. Allereerst gefeliciteerd! Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!! <3 Uiteraard geliked en openbaar gedeeld op mijn profiel op FB om hier kans op te mogen maken

 28. Wat leuk! Wij bestellen vaker wat bij bol.com. Altijd leuke dingen en vaak goedkoper dan ergens anders. Ik doe zeker mee! Ik volgde je al behalve op Twitter en Pinterest want dat heb ik niet. Gr.

 29. Gefeliciteerd!! Ik lees je artikelen altijd erg graag.. Echt een super prijs.. Ik doe graag mee.. Op instagram volg ik me Heavsnleighbooks en facebook gewoon met mijn naam!

 30. Gefeliciteerd, alweeer 2 jaar! Op naar nog vele jaren!
  Ik sta al ingeschreven op je nieuwsbrief 🙂 Ik volg je via facebook, bloglovin en IG (fennawordtgrotezus). Ik heb je bericht gedeeld, want hier willen wel meer mensen aan mee doen! Bol.com is toch de winkel van ons allemaal 😉

 31. Leuk! Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan en tof dat je dat op zo’n gave manier met je volgers wilt vieren!! Aangezien ik alleen Facebook heb, volg ik je op Facebook. Graag maak ik een kans op de cadeaukaart voor mijn zoontje van nu 8 maanden Flynn. Daarmee zou ik een leuke driewieler voor hem kunnen kopen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge