Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Winactie - Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Omdat mijn bedrijfje alweer 2 jaar bestaat, gaat er weer een geweldige winactie in!! Je kan een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-bol-com-cadeaukaart-t-w-v-50-euro #bol”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 9 augustus 2018 tot en met 9 oktober 2018. Op 10 oktober 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

120 reacties op “Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

 1. Volgend op fb: kim van bavel
  Ik zou wel willen volgen op andere kanalen maar facebook is het enige wat ik hebxd
  Ik heb wel in geschreven voor de nieuwsbrief 🙂

 2. hartelijke gelukwensen met je tweejarig bestaan, shoptegoed altijd plezant, volg u op facebook onder harry brants, ook instagram en pinterest, ben ook ingeschreven op de nieuwsbrief

 3. gefeliciteerd met je tweejarig bestaan en doe er nog vele jaren bij, altijd plezant shoptegoed en ook dat je die nog bol.com kunt opkopen , ik volg je op pinterest,instagram en facebook onder naam anita kempenaers

 4. Gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum, ga zo door! Ik doe graag mee via mijn zoon, hij is beter met Twitter en heeft getweet voor je! (@wimzuurbier)

 5. Gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum! Dat er nog vele mogen volgen! Ik doe met mijn zoon mee aan de winactie gezien ik geen twitter heb 🙂 niet zo goed met social media. Zijn twitter is @wimzuurbier waar hij het bericht heeft getweet

 6. Oh wauw Miss Sentinelli wat een verwennerij :-D! Hopelijk maak je mij misschien wel met die geweldige Bol.com bon twv maar liefst 50 euro, DOL gelukkig én blij :-D! Wat zou het gaaf zijn om deze bon eens te winnen , ja dan raak ik van blijdschap buiten zinnen :-D! Het In de laatste 2 maanden van het jaar zijn alle 3 mijn kindjes jarig, mijn man én ik zelf. Dus deze bon zou zooooo welkom zijn <3. Met veel plezier volg ik Miss Sentinelli op:
  Facebook (Tanja Kuijer)
  Twitter (Tanja Kuijer)
  Instagram (Tanja Kuijer)

  Alle stappen om kans te maken met veel plezier ondernomen, nu maar duimen en hopen dat de bol.com bon misschien wel naar mij toe mag komen :-D!

 7. Hoi, Gefeliciteerd! Wat leuk dat je bedrijfje alweer 2 jaar bestaat en wat lief dat je een bol.com cadeaukaart weg gaat geven om dat te vieren. Mijn dochter is in oktober jarig dus een bol.com bon kunnen we goed gebruiken :). Ik volg je op Facebook trouwens als Sue Hin, twitter heb ik niet dus kan het niet twitteren.

 8. Hi Astrid,

  Allereerst van harte gefeliciteerd 🙂 Alweer 2 jaar.
  Ga vooral zo door, want ik word erg blij van al je content. Met name de stukken over plannen, productiviteit en geld vind ik erg interessant en leuk om te lezen. Ik volg je al een tijdje via Pinterest (Carmenn87), overige social media heb ik helaas niet, ik vind het leuker mijn tijd te vullen met het lezen van blogs en het kijken van vlogs die bij mijn levensstijl passen. Daarvan ben jij er eentje :).

  Ik wens je een fijne dag.

  Liefs, Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge