Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Winactie - Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

Omdat mijn bedrijfje alweer 2 jaar bestaat, gaat er weer een geweldige winactie in!! Je kan een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-bol-com-cadeaukaart-t-w-v-50-euro #bol”

EXTRA WINKANS: Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en krijg onder andere toegang tot gratis downloads!

De winactie loopt van 9 augustus 2018 tot en met 9 oktober 2018. Op 10 oktober 2018 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

155 thoughts on “Winactie – Win een bol.com cadeaukaart t.w.v. 50 Euro!

 1. Allereerst van harte gefeliciteerd met het twee jarig jubileum van je blog” Miss Sentinelli”.
  En wat tracteer je ons op een mooie winactie.
  Ik koop regelmatig bij Bol.com , dus kan deze cadeaukaart goed gebruiken, zo voor de Kerst.
  Ik volg je op Bloglovin en hoop dat dat ook mag.
  Graag doe ik mee.

 2. Wat een leuke actie. Ik volg je op fb (met mijn naam), op insta (tipsvoorjou1), pinterest (tipsvoorjou), heb me ingeschreven voor nieuwsbrief en ik heb getweet (tipsvoorjou1).

 3. Ik heb me zonet ingeschreven voor je nieuwsbrief,
  ik likete je al op FB: Miekske Dingens
  Zou heel graag een kans maken om iets leuks voor mezelf uit te kunnen zoeken 🙂 eventjes tijd voor me-time 😉
  En voor jou een dikke proficiat!!!!

 4. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan dat je nog maar velen jaren zo door mag gaan en 😍😍Wauw wauw Wauwie van een Bol.com verwennerij wordt ik altijd heel blij zou heel graag deze mooie cadeaubon willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij van deze verwennerij wordt iedereen mega blij💞 dit zou zeer welkom zijn deel graag mee op mijn FB nu maar #FingersCrossed Fijne dinsdag

 5. Van harte Gefeliciteerd 🙂 Wat leuk dat je een bol.com bon weg geeft. Ik volg je overal, behalve op pinterest (heb ik niet).

  facebook: Elvira Lindner, Twitter: @EL_LE_BEL Instagram: elviralindner Ik heb getweet & ingeschreven voor de nieuwsbrief.

  Groetjes Elvira.

 6. Gefeliciteerd 🎉🎉
  Ik hoop dat jij nog heel lang door zult gaan met fijne artikelen schrijven want jij geeft goede tips, schrijft over jou hobby’s en waar men leuke dagjes uit kan gaan etc….
  Graag doe ik mee met deze leuke winactie.
  Op al je soc.med.k. volg ik je.
  Ook tweet ik wat nodig is.

  Insta.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 7. 🎈🎉🎁Van harte gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog Miss Sentinelli! Ik doe heel graag mee met deze geweldige winactie. 🎈🎉🎁

  Ik volg je op facebook, Twitter, Pinterest en Instagram (mirremeid)

 8. Leuk hoor, hartelijk gefeliciteerd! Ga vooral zo door 🙂

  Ik volg je op Twitter (@PriscillaWess) en heb het bericht geretweet! Ook ben ik lid van de nieuwsbrief!

 9. Super leuk! Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

 10. van harte gefeliciteerd met de behaalde mijlpaal
  ik ga natuurlijk compleet uit mijn plaat, als mijn naam hier straks als winnaar staat
  ik volg op facebook en instagram en de nieuwsbrief krijg ik ook
  heel veel succes voor de toekomst

 11. Hartelijk gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je mooie bedrijfje. Hopelijk komen daar nog vele jaren bij. Ik volg je gelukkig al wat langer op alle social media. Zowel op Facebook als op Twitter (@moniquee2210), Instagram (moniquee2210), Pinterest (Monique van Dusschoten) en ik ontvang ook je nieuwsbrief al. Ik wens je nog heel veel mooie jaren.

 12. Volgend op fb: kim van bavel
  Ik zou wel willen volgen op andere kanalen maar facebook is het enige wat ik hebxd
  Ik heb wel in geschreven voor de nieuwsbrief 🙂

 13. hartelijke gelukwensen met je tweejarig bestaan, shoptegoed altijd plezant, volg u op facebook onder harry brants, ook instagram en pinterest, ben ook ingeschreven op de nieuwsbrief

 14. gefeliciteerd met je tweejarig bestaan en doe er nog vele jaren bij, altijd plezant shoptegoed en ook dat je die nog bol.com kunt opkopen , ik volg je op pinterest,instagram en facebook onder naam anita kempenaers

 15. Gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum, ga zo door! Ik doe graag mee via mijn zoon, hij is beter met Twitter en heeft getweet voor je! (@wimzuurbier)

 16. Gefeliciteerd met het 2-jarig jubileum! Dat er nog vele mogen volgen! Ik doe met mijn zoon mee aan de winactie gezien ik geen twitter heb 🙂 niet zo goed met social media. Zijn twitter is @wimzuurbier waar hij het bericht heeft getweet

 17. Oh wauw Miss Sentinelli wat een verwennerij :-D! Hopelijk maak je mij misschien wel met die geweldige Bol.com bon twv maar liefst 50 euro, DOL gelukkig én blij :-D! Wat zou het gaaf zijn om deze bon eens te winnen , ja dan raak ik van blijdschap buiten zinnen :-D! Het In de laatste 2 maanden van het jaar zijn alle 3 mijn kindjes jarig, mijn man én ik zelf. Dus deze bon zou zooooo welkom zijn <3. Met veel plezier volg ik Miss Sentinelli op:
  Facebook (Tanja Kuijer)
  Twitter (Tanja Kuijer)
  Instagram (Tanja Kuijer)

  Alle stappen om kans te maken met veel plezier ondernomen, nu maar duimen en hopen dat de bol.com bon misschien wel naar mij toe mag komen :-D!

 18. Hoi, Gefeliciteerd! Wat leuk dat je bedrijfje alweer 2 jaar bestaat en wat lief dat je een bol.com cadeaukaart weg gaat geven om dat te vieren. Mijn dochter is in oktober jarig dus een bol.com bon kunnen we goed gebruiken :). Ik volg je op Facebook trouwens als Sue Hin, twitter heb ik niet dus kan het niet twitteren.

 19. Hi Astrid,

  Allereerst van harte gefeliciteerd 🙂 Alweer 2 jaar.
  Ga vooral zo door, want ik word erg blij van al je content. Met name de stukken over plannen, productiviteit en geld vind ik erg interessant en leuk om te lezen. Ik volg je al een tijdje via Pinterest (Carmenn87), overige social media heb ik helaas niet, ik vind het leuker mijn tijd te vullen met het lezen van blogs en het kijken van vlogs die bij mijn levensstijl passen. Daarvan ben jij er eentje :).

  Ik wens je een fijne dag.

  Liefs, Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge