Telefoonhoesje met gouden studs van KloegCom.nl + winactie – win 20 euro shoptegoed! (GESLOTEN)


iPhone hoesje Roxie van Covert via KloegCom.nl
Studs, je vind ze overal. Op kleding, jassen, tassen, schoenen, sieraden, maar ook op telefoonhoesjes en tablethoesjes! Studs zijn stoer en in verschillende soorten kleuren en maten te vinden. Ik mocht van KloegCom.nl een telefoonhoesje met gouden studs voor mijn iPhone testen en daarnaast kan je ook nog eens 20 Euro shoptegoed winnen bij KloegCom. KloegCom is een webwinkel die zich richt op accessoires voor smartphones, tablets, e-readers, Macbooks en iPod Touch. Ze vertegenwoordigen zelfs meer dan 20 beroemde fashionlabels in Nederland, bijvoorbeeld Hugo Boss, Maison Scotch en Guess (mijn favoriet 😉 ) en binnenkort krijgen ze ook nog eens Ted Baker erbij. Het assortiment van de webshop is erg breed.

Ben je benieuwd wat ik van het hoesje vind en wat je moet doen om kans te maken op 20 Euro shoptegoed bij KloegCom? Lees dan snel verder!


iPhone hoesje Roxie van Covert via KloegCom.nl
Het hoesje is van het merk Convert en het is een leren hoesje. Convert komt uit Engeland en heeft super leuke en fashionable accessoires voor de iPhone en iPad. Ze hebben de accessoires in allerlei verschillende stijlen.


iPhone hoesje Roxie van Covert via KloegCom.nl
De voorkant vind ik echt mooi. Mooie gouden studs en er zit een vakje met een leuk ritsje. Hier kan je ook dingen indoen, bijvoorbeeld losgeld.


iPhone hoesje Roxie van Covert via KloegCom.nl
Aan de binnenkant heb je aan de linkerkant twee vakjes waar je bijvoorbeeld pasjes, visitekaartjes of papiertjes in kan doen. Zeer handig!


iPhone hoesje Roxie van Covert via KloegCom.nl
Je kan je telefoon er zeer gemakkelijk inschuiven. De zijkant waar de knopjes zitten blijven dus vrij en hierdoor kan je goed bij de knopjes. De telefoon blijft echt zeer goed zitten! En je kan hem wel weer gemakkelijk uithalen als dat nodig is.


iPhone hoesje Roxie van Covert via KloegCom.nl
Aan de onderkant heb je een aantal vakjes vrij. Je kan hierdoor goed de functionaliteit blijven gebruiken, zoals het opladen van je telefoon.

Ik ben echt zeer tevreden over dit hoesje. Hij is gemakkelijk in gebruik, vele handige vakjes, mijn telefoon blijft echt goed zitten en het hoesje beschermd mijn telefoon zeer goed.

Bij KloegCom.nl kun je dit iPhone hoesje van Covert voor € 24,99 kopen. Het hoesje ook ook beschikbaar voor vele andere toestellen, neem hier eens een kijkje: Roxie van Convert. Daarnaast heeft het hoesje ook een ‘zusje’, genaamd de Stardust. Deze kan je hier bekijken: Stardust van Convert.

Ik heb hieronder nog een aantal mooie foto’s geplaatst van verschillende hoesjes van het merk Convert.


COVERT lifestyle 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dan heb ik ook nog eens iets leuks voor jullie! Je kan namelijk 20 Euro shoptegoed winnen voor in de webshop van KloegCom.nl.

Wat MOET je doen?
– Volg mijn blog en like dit artikel
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken ?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli). (1 punt extra)
– Tweet het volgende bericht: “Ik volg @Sentinelli en ik doe mee met de #winactie: win 20 euro shoptegoed bij KloegCom.nl. Meer Info: https://www.sentinelli.nl/telefoonhoesje-met-gouden-studs-van-kloegcom-nl-winactie-win-20-euro-shoptegoed #winnen” (1 punt extra)
– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog. (2 punten extra).

De winactie loopt van 19 maart tot en met 2 april 2014. Op 3 april krijgt de winnaar een mailtje van mij.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: