Wella Pro Series repair shampoo

Wella Pro Series repair shampoo

Ik ben de laatste tijd verschillende soorten shampoos en conditioners aan het uitproberen. Mijn haar is vaak droog en pluizig en heb dus echt een goede shampoo nodig. Vandaag review ik de Wella Pro Series repair shampoo. Wella heeft de Pro Series lijn opgezet en de producten van deze lijn zijn geïnspireerd op de producten van de stylisten.
Ik was dus zeer benieuwd naar de shampoo. Wat vind ik ervan? Kijk snel verder!

De fles heeft een inhoud van 500ML. Echt veel dus, dat vind ik best wel prettig. Zo kan ik weer een tijdje vooruit. Ik vind de fles zelf niet echt aantrekkelijk eruit zien. Het lijkt net een fles motorolie hehe.

Hieronder heb ik de ingrediënten neergezet:


Wella Pro Series repair shampoo

Wat ik zeer prettig vind, is dat er een goede dop opzit die je open kan klappen. Je hebt hem snel open en ook weer snel dicht. Dit vind ik veel beter dan een draaidop.


Wella Pro Series repair shampoo

De structuur vind ik ook goed. De shampoo is wit van kleur en het smeert ook goed uit in mijn haar. De shampoo schuimt ook zeer goed.


Wella Pro Series repair shampoo

De geur van de shampoo vind ik heerlijk. Echt een fris lente geurtje.
De shampoo doet zijn werk ook goed. Ik merk als ik de shampoo weer uitspoel uit mijn haar, dat mijn haar echt gelijk glad is. Vaak is mijn haar stroef als ik bepaalde shampoos gebruik. Bij de Wella Pro Series repair shampoo heb ik dat totaal niet en dat is zeker een pluspunt. Mijn haar ziet er ook gezonder uit en is minder droog. Ja, ik ben wel tevreden over deze shampoo.

Je koopt de Wella Pro Series repair shampoo voor 500ML voor ongeveer € 4,99 bij de drogisterij.

Heb jij wel eens de producten uit de Pro Series van Wella uitgeprobeerd?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: