Verdien geld terug op online aankopen via LadyCashback.nl! Shoppen maar!


erdien geld terug op online aankopen via Ladycashback! Shoppen maar!

Elke vrouw houdt er wel van om te gaan shoppen! Maar wat is er nou leuker om online te gaan shoppen en geld te besparen?? Als ik zelf ga shoppen, dan kijk ik altijd of er ergens kortingen of leuke aanbiedingen zijn. Nu kwam ik een super leuke website tegen waarbij je geld (terug) verdient op online aankopen en wel bij meer dan 2500 webshops! Ben je nog op zoek naar nieuwe lente en zomer kleding? Dan kan je via LadyCashback.nl fijn shoppen en ook nog eens geld terug verdienen!

LadyCashback.nl is dé cashbackwebsite voor vrouwen. Je kan hiermee dus geld terug verdienen als je via deze website online aankopen doet. Je kan je geheel gratis aanmelden bij de website en het leuke is ook nog, dat je gelijk 7,50 gratis shoptegoed krijgt, maar je maakt ook nog eens kans op 150 Euro shoptegoed! Kijk dat is nog eens aardig!

Je meldt je gratis aan via de website en als je dan bent ingelogd, kan je gelijk beginnen met online shoppen. Aan de linkerkant staan alle categorieën overzichtelijk ingedeeld met vele verschillende online shops.


Verdien geld terug op online aankopen via Ladycashback! Shoppen maar!

Nu het steeds mooier weer wordt, is het natuurlijk fijn om leuke lente en zomer kleding te shoppen.
Als we dan bijvoorbeeld naar de categorie mode kijken, zien we dat er ook al gelijk subcategorieën zijn. Dat vind ik wel handig, want zo kan je gelijk naar de juiste webshops navigeren. Wat ik ook echt handig vind, is dat er bovenaan de populaire webshops staan, zoals bijvoorbeeld Zalando.


Verdien geld terug op online aankopen via Ladycashback! Shoppen maar!

Zalando is natuurlijk ook zeer populair, ze hebben hier hele mooie kleding en accessoires. En als je nu via LadyCashback een online aankopen doet bij Zalando, dan krijg je wel 5% cashcoins! Als je dus een aankopen doet van bijvoorbeeld een totaalbedrag van 100 Euro, dan verdien je 5 Euro terug. En dit bedrag staat ook nog eens binnen 48 uur op jouw LadyCashback account. Heerlijk zulke kortingen!


Verdien geld terug op online aankopen via Ladycashback! Shoppen maar!

Wat ook echt zeer handig is, dat ook de kortingen en acties die bij Zalando op dit moment gelden, overzichtelijk op de website staan. Zo kan je dus nog meer kortingen ontvangen!

Hieronder heb ik een aantal leuke kleding uitgekozen voor de lente en zomer. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit mooie jurkje van Zalando. Deze kost 69,95 Euro. Maar als je dit jurkje koopt via LadyCashBack.nl dan krijg je ook nog eens 3,45 Euro terug binnen 48 uur! Dat is dus een fijne korting :).


Verdien geld terug op online aankopen via Ladycashback! Shoppen maar!

Of wat denk je van dit schattige topje. Deze kost 19,95 en als je deze besteld, dan krijg je 0,95 terug. Oftewel hij kost dan nog maar 19 Euro!


Verdien geld terug op online aankopen via Ladycashback! Shoppen maar!

Zalando heeft ook nog fashion items gespot die geheel volgens de nieuwste trends en looks zijn. Hier kan je natuurlijk ook jouw nieuwe lente en zomer kleding shoppen! Neem een kijkje bij Zalando streetstyles en shop jouw nieuwe outfit bij elkaar.

Als je na heerlijk shoppen genoeg geld terug hebt verdiend, dan kan je een uitbetaling aanvragen. Je kan een uitbetaling aanvragen als je 25 Euro of meer hebt verdiend. En een uitbetaling kan in Euro’s op jouw bankrekening of in cadeaubonnen, maar je kan ook cadeautjes uitkiezen voor een bepaalde bedrag. Hoe leuk!!

Ik vind LadyCashback.nl echt een fijne website. Alles is overzichtelijk, er zijn vele webshops aangesloten en je krijgt best een aardig bedrag terug als je een online aankopen doet. Ik hou van online shoppen en helemaal als je nog eens fijne kortingen krijgt!

Wil je ook geld terug verdienen bij jouw online aankopen? Meld je dan gratis aan via LadyCashback.nl. Je krijgt 7,50 Euro shoptegoed en je maakt ook nog eens kans op 150 Euro Zalando shoptegoed! Te gek!

Ken jij LadyCashback.nl al? En wat vind jij van deze cashbackwebsite?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: