Opgemaakt augustus met o.a. Rituals, Sans Soucis en Catrice


Opgemaakt augustus met o.a. Rituals, Sans Soucis en Catrice

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In augustus heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder Rituals, Sans Soucis en Catrice. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Weleda shampoo en conditioner
Twee heerlijke producten die mijn haar heerlijk glad en zacht maken. Omdat ik van beide best wel wat nodig had om het goed door mijn haar te kunnen verdelen, waren ze ook snel weer op. Daarom zou ik ze niet zo snel meer kopen. Ik hou van producten die ook langer mee gaan.

– AH scheergel
Het maakt voor mij niet zo uit wat voor scheergel of scheerschuim ik gebruik. Ook deze vind ik gewoon helemaal prima.

Rituals – The Ritual Of Karma shower foam full of kindness
Love Rituals! Wat een heerlijk product is dit toch. Die geur…ohhh echt heerlijk! Mijn huid wordt ook echt heerlijk zacht na gebruik van deze shower foam. Deze zou ik zeker nog eens willen aanschaffen als die dan nog verkrijgbaar is.

Sans Soucis Anti Age One Apple serum
Een heerlijke serum dat ik ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikte. Ik had er niet veel van nodig en het maakte mijn huid soepel en zacht en toch ook heerlijk stevig. Echt een top product!

Etos eau de toilette – Forever love
Sinds kort heeft Etos zelf ook eigen geurtjes en ik kocht er in totaal twee. Forever Love is echt een favoriet van mij. Het is zeer licht van geur, fruitig waardoor het ook een zoete geur maakt. Ik heb nu nog Evening kiss nog over, deze vind ik ook echt lekker. Deze maak ik eerst op voordat ik weer een nieuwe ga kopen.

– 2x Essence Stay Natural Concealer
Door de zwangerschap heb ik veel last van de hormonen, je ziet het vooral in mijn gezicht. Veel puisten, blegh! Ik gebruikte de concealer vaak om deze weg te werken. En door de hitte van de afgelopen tijd, heb ik minder vaak foundation gebruikt, maar juist veel concealer. Dat vind ik toch wat prettiger. Daardoor heb ik twee keer de Essence Stay Natural Concealer opgemaakt. Het is een fijne concealer die oneffenheden weghaalt en het blauwe onder mijn ogen ook laat verdwijnen.

Catrice LE Doll’s Collection blush
Een limited edition blush van Catrice. Deze gebruikte ik eigenlijk bijna elke dag wel, ik vond het zo’n mooi subtiel en lief kleurtje! Ik vind het eigenlijk wel jammer dat deze op is haha.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn zeker een aantal producten die ik weer opnieuw zou kopen. Maar ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: