Mijn leven in foto’s #107 – Dagjes uit in de vakantie

Mijn leven in foto’s #107 - Dagjes uit in de vakantie

De week van Pasen hadden we een heerlijk weekje vakantie. We hebben er echt heerlijk van genoten. We zijn dagjes uit geweest en hebben ook heerlijk gerelaxed! In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #107 - Tweede Paasdag

De tweede Paasdag zijn we naar mijn ouders geweest. Het was echt een prachtig weertje, dus hebben we heerlijk de hele dag buiten gezeten en ook gebarbecued. Thomas had van zijn opa en oma ook super toffe politie lego pakketten gekregen, met een politiehelikopter, een gevangenis, een quad en twee motors. Mijn man en ik hadden alles in elkaar gezet en Thomas is er echt super blij mee. Hij speelt er enorm vaak mee!

Mijn leven in foto’s #107 - Naar de kapper

De dag na Pasen zijn we met zijn drieën heerlijk naar de kapper geweest. Dit was één van mijn doelen van vorige maand. Thomas ging naar mijn schoonouders, want daar hebben ze een thuiskapper en hoeft hij ook niet te wachten. Hij vindt het helemaal niet erg om geknipt te worden, hij is altijd super lief tijdens het knippen. Mijn man en ik zijn beide naar de kapper in Leerdam geweest. Heerlijk om weer een korter en frisser kapsel te hebben (lekker make-uploos haha)!

Mijn leven in foto’s #107 - Dolfinarium

We zijn ook naar het Dolfinarium geweest. We waren ook op tijd voor de show die ze daar hadden, Thomas vond het echt geweldig! Ik vind het wel daar echt klein en we waren ook snel wel weer uitgekeken daar. Het was er ook echt enorm druk, want het was natuurlijk vakantie en ook echt goed weer. Als Thomas wat ouder is, dan gaan we wellicht nog eens terug. Dan kan hij ook goed de roggen aaien, want daar is hij nu nog te klein voor.

Mijn leven in foto’s #107 - Kinderdijk

Mijn leven in foto’s #107 - Kinderdijk

Mijn leven in foto’s #107 - Kinderdijk

Ook hebben we een behoorlijk stuk gewandeld in Kinderdijk. Wat een prachtig gebied is dat toch! Het was echt genieten om daar rond te lopen. Ook super tof natuurlijk om een molen van binnen te zien en de geschiedenis hiervan te zien. Thomas is ook dol op molens, “draai, draai” zegt hij dan! Hij keek zijn ogen uit, echt super tof om te zien. Het is echt een aanrader om hier eens naar toe te gaan als je hier nog niet bent geweest. Hou wel rekening mee met ontzettend veel toerisme (en ja, nu al!). Het kan er echt enorm druk zijn en als je een molen wilt bezoeken, kan het zijn dat je wel even moet wachten. Maar het is het wel waard!

Mijn leven in foto’s #107 - Kinderboerderij Leerdam

Op Koningsdag is er in Leerdam een klein kinderboerderijtje opgezet, super tof! Vorig jaar gingen we er ook naar toe, maar toen was Thomas eigenlijk net iets te klein. Hij vond het wel gaaf, maar nog een beetje eng om te gaan aaien. Nu vindt hij het echt geweldig en wilde eigenlijk helemaal niet meer naar huis haha.

We hebben in de vakantie ook nog heerlijk gezwommen, veel gewandeld en ook lekker gerelaxed! Het was echt een heerlijke vakantie, zo fijn om een aantal dagjes uit te gaan en te genieten van het mooie weer en omgeving! Ik hoef niet altijd op vakantie te gaan als ik vrij ben, ik vind het ook heerlijk om dagjes uit te gaan in de vakantie en gewoon te genieten van de plekken in Nederland.

Mijn leven in foto’s #107 - Mei setup

Omdat het alweer mei is, moet er natuurlijk ook een nieuwe setup gemaakt worden. De oplettende lezer ziet wat er op mijn verjaardag zeer bijzonder gaat zijn haha. Meer hierover vertel ik natuurlijk tegen die tijd!

Mijn leven in foto’s #107 - Mooie ochtend

Als ik naar mijn werk ga, dan loop ik hier altijd langs en vooral in de ochtend kan het hier echt super mooi zijn! Echt genieten!

Mijn leven in foto’s #107 - Wandelen

Vanochtend hebben we ook nog even een stuk gewandeld in Leerdam. Het is een beetje raar weer vandaag, af en toe buien en dan weer een poos de zon. We besloten om toch even er tussen uit te gaan, we waren wel gelukkig op tijd weer binnen, want het begon gelijk weer te regenen haha. Vanmiddag gaan we nog even op pad als het zonnig is en anders gaan we lekker thuis knutselen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend? Ga jij ook wel eens dagjes uit als je vakantie hebt?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: