Doelen mei en terugblik april + GRATIS werkboek

Doelen mei en terugblik april + GRATIS werkboek

April was voor mij een zeer productieve maand en mooie maand. En nu het alweer mei is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen april

Naar de kapper gaan
Doelen april - kapper

Yes, in onze vakantie zijn we met zijn drieën heerlijk naar de kapper geweest. Thomas ging naar mijn schoonouders, want daar hebben ze een thuiskapper en hoeft hij ook niet te wachten. Hij vindt het helemaal niet erg om geknipt te worden, hij is altijd super lief tijdens het knippen. Mijn man en ik zijn beide naar de kapper in Leerdam geweest. Heerlijk om weer een korter en frisser kapsel te hebben (lekker make-uploos haha)!

Vakantie vieren
Doelen april - Dolfinarium

Doelen april - Kinderdijk

We hebben ook heerlijk vakantie gevierd. We hebben natuurlijk ook pasen gevierd en met tweede paasdag zijn we naar mijn ouders geweest. In de vakantie zijn we naar het Dolfinarium geweest, hebben we heerlijk gezwommen en zijn we naar Kinderdijk geweest. Super mooi daar! Verder hebben we ook nog in Leerdam zelf gewandeld, naar een kinderboerderij geweest op Koningsdag en ook vooral lekker gerelaxed, heerlijk!

Freebies herorganiseren
Alle freebies die online zijn (alleen voor nieuwsbrief abonnees), zijn in verschillende categorieën geplaatst: zoals:
– Blog & Virtual Assistant tips
– Plannen & Productiviteit
– Financiën
– Fotografie
– Lifestyle

Zodra de gebruiker dan op een categorie klikt, dan komt degene gelijk bij de freebies uit van die categorie.

Stickers ontwerpen
Doelen april - Stickers

Doelen april - Stickers

Hier ben ik enorm druk mee bezig geweest en ik ga binnenkort ook een apart artikel hierover schrijven. De eerste set is namelijk bijna helemaal af. Ik wil deze nog gaan testen in verschillende notitieboekjes. Echter mijn inkt van de printer was op, dus hier moest ik even weer op wachten. Hierboven zie je kleine previews van mijn stickers in mijn design programma (de sets zien er wel anders uit, meer stickers bij elkaar en gegroepeerd).

Ik ben ook zeer benieuwd of jij ook stickers gebruikt en wat voor stickers jij graag zou willen hebben voor in jouw agenda, planner of Bullet Journal? Heb je een bepaald idee dat ik kan gaan ontwerpen en wat jij echt mist in de stickerwereld? Laat het me weten, ik ben enorm benieuwd naar jouw ideeën!

Doelen mei

Afbeeldingen van freebies verbeteren
Voor alle freebies heb ik een afbeelding gemaakt waarop de gebruik dan kan klikken om de freebie te downloaden. Nu zijn deze afbeeldingen niet allemaal gelijk qua formaat en qua layout. Nu ga ik deze maand de afbeeldingen van de freebies ook verbeteren, zodat het één geheel is op de freebies pagina.

Blog verbeteringen doorvoeren
Voor mijn blog heb ik een compleet takenlijst gemaakt met allerlei verbeteringen die ik wil doorvoeren. Elke maand zal ik een aantal taken hiervan afhalen om in te plannen en hier mee bezig te gaan, zodat mijn blog nog beter wordt!

Meer wandelen
Ook ga ik deze maand meer wandelen. Het wordt steeds beter weer, waardoor ik ook meer buiten wil zijn. Thomas vindt wandelen ook echt super leuk, dus ik ga met hem vaker grote rondes wandelen.

Trouwdag en verjaardag vieren en groot nieuws vermelden op blog
Deze maand is voor mij en voor ons een mooie maand. 15 mei is namelijk onze trouwdag (alweer 4 jaar getrouwd) en 16 mei is mijn verjaardag. Daarnaast ga ik ook deze maand groot nieuws vermelden op mijn blog (het heeft te maken met mijn blog en bedrijf en ook mijn werk), maar binnenkort hier meer over. Kan jij raden wat het is?

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: