L’Oréal Paris Color Riche 401 Rouge Pin Up nagellak


L'Oréal Paris 401 Color Riche Rouge Pin Up

In mijn nagellak collectie had ik nog helemaal geen mooie rode nagellak en ik wilde er graag eentje hebben. Bij de Etos heb ik nu een rood lakje namelijk de L’Oréal Paris Color Riche 401 Rouge Pin Up.

Wat vind ik van dit lakje? Lees snel verder!

Het lakje is echt een super mooi rood lakje. Het flesje heeft een inhoud van 5ml. Het kwasje is niet dun en ook niet erg breed, precies goed eigenlijk. En hij lakt erg fijn :).


L'Oréal Paris 401 Color Riche Rouge Pin Up

Op onderstaande foto heb ik twee laagjes gebruikt. Ik merkte dat bij één laagje het lakje al zeer goed dekt, maar twee laagjes maakt het wel net iets mooier. Het lakje droogt ook zeer snel en ja daar ben ik echt fan van :).


L'Oréal Paris Color Riche 401 Rouge Pin Up

Het lakje gaat op zich redelijk lang mee, na 4 dagen begon het een beetje te chippen. Maar bij mij chipt het al zeer snel, aangezien ik echt vaak mijn vingers gebruik. Ik werk namelijk achter de computer :).

De L’Oréal Paris Color Riche 401 Rouge Pin Up kan je kopen bij de drogist, bijvoorbeeld bij de Etos en kost rond de € 5,99.

Wat vind jij van L’Oréal Paris lakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: