Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Afgelopen week heb ik nieuwe H&M kleding gekocht en ook mijn allereerste Timberland schoenen. Dit weekend zijn we naar Kasteel de Haar geweest om wat outfit foto’s te maken en vandaag wil ik mijn nieuwe H&M trui en Timberland schoenen laten zien. Alle foto’s zijn gemaakt door mijn man PhotoSolutions.

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

De H&M trui is een bordeauxrode Ribgebreide trui met de tekst “Original since forever” erop. De kleur vind ik echt geweldig! Vooral in deze tijd hou ik er van om zo’n kleur te dragen. De trui kost 19,99 Euro.

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Yes! Mijn allereerste Timberland schoenen! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik wilde graag nieuwe schoenen hebben voor bij mijn nieuwe kleding en we liepen in Nieuwegein de schoenenwinkel Nelson binnen. Deze prachtige Timberland schoenen zag mijn man ineens staan en ik was gelijk verkocht! Wat zijn ze gaaf zeg! De hakken zijn wel hoog, maar ook wel lekker breed, dus ik kan er zeer goed op lopen. Normaal kan ik echt niet op hoge hakken lopen namelijk haha. Maar deze zijn echt perfect. En ik vind de kleur ook helemaal geweldig. Past ook echt goed bij mijn outfit. Deze geweldige schoenen kosten 139 Euro.

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

Nieuwe H&M trui en Timberland schoenen

En wat is het toch zo ontzettend mooi bij Kasteel de Haar. Je kan er prachtige foto’s maken. Wij hebben zondag ook voor ons een museumkaart gekocht, zodat we vaker hier naar toe kunnen om heerlijk rond te wandelen en foto’s te maken. Maar met de kaart kunnen we ook naar andere musea en andere prachtige plekken waar we mooie foto’s kunnen maken.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe H&M trui en de Timberland schoenen! Ik heb nog meer H&M kleding gekocht en hier zal snel ook weer nieuwe artikelen van online komen met outfit foto’s.

Loop jij het liefst op platte schoenen of schoenen met hakken / laarsjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: