Embellish 3D Manicure Nail polish & Pearl Beads


Embellish 3D Manicure Nail polish & Pearl Beads

Een tijdje geleden kreeg ik een super mooi nagellak setje van een vriendinnetje van mij, S. Namelijk de Embellish 3D Manicure Nail Polish & Pearl Beads.
De nail polish is een prachtig mooi lichtroze nagellak en de Pearl Beads zijn hele mooie lichtroze parels.

Vandaag laat ik jullie de Nail Polish en de Pearl Beads zien. Wat vind ik er van?


Embellish 3D Manicure Nail polish

Op mijn nagels heb ik eerst een Base Coat van de Etos gedaan. De Nail Polish kan je ook als een gewoon nagellakje gebruiken. In het potje van de Nail Polish zit 10ml en lakt op zich best fijn, het kwastje is niet te dun en niet te dik. Hij dekt wel na twee laagjes, maar drie laagjes maakt het net iets mooier. Op bovenstaande foto heb ik twee laagjes gebruikt.


Embellish 3D Manicure Pearl Beads

De parels moet je aanbrengen op een net gelakte nagel. Dus het handigst is om eerst een nagel weer te voorzien van een laagje en daarna gelijk de parels overheen te doen.
Je houdt je nagel boven een plastic bakje en strooit de parels over je nagel. Alle parels die er langs vallen of los vallen van je nagel, vallen in het plastic bakje. Je kan deze parels weer met het trechtertje wat bij het nagellaksetje zit, terug doen in het potje.


Embellish 3D Manicure Pearl Beads

Op bovenstaande foto heb ik als finish een topcoat gedaan van Boulevard de Beauté. De parels blijven dan ook beter zitten.

Het resultaat vind ik echt heel erg mooi. De parels blijven ook zeer goed zitten, dat had ik niet verwacht :).

Dit nagellak setje van Embellish met de Nail Polish, Pearl Beads en een trechtertje kan je kopen bij de Primark en kost rond de 3,50 Euro.

Heb jij wel eens parels gebruikt voor op je nagels?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: