Mijn leven in foto’s #68 – Nieuwe H&M kleding, Timberland schoenen en outfit foto’s maken bij Kasteel de Haar

Mijn leven in foto's #68 - Outfit foto bij Kasteel de Haar
Foto gemaakt door PhotoSolutions

Wat een heerlijk weer was het vandaag zeg! We zijn vandaag weer naar Kasteel de Haar geweest om outfit foto’s te maken en lekker te wandelen. Vandaag laat ik jullie nog meer zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb gedaan en heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #68 - Nationalge Glasdagen en koopzondag

Mijn leven in foto's #68 - Nationalge Glasdagen en koopzondag

Mijn leven in foto's #68 - Nationalge Glasdagen en koopzondag

Twee weken geleden waren de Nationale Glasdagen in Leerdam. Ook was het koopzondag en waren er verschillende activiteiten te beleven. Super leuk en het was weer heerlijk druk in de haven en in de stad. Volgend jaar weer!

Mijn leven in foto's #68 - sloffen voor Thomas

Voor Thomasje hadden we nieuwe sloffen gehaald, ik vind ze echt te cute! Haha

Mijn leven in foto's #68 - The Sims Freeplay

Er was ook weer een nieuwe evenement aan de gang bij De Sims Freeplay. Elke dag speel ik dit spel, super tof!

Mijn leven in foto's #69 - Uit eten met de fotografie vrienden

Super leuke avond gehad met onze grote club fotografie vrienden. Heerlijk uit eten geweest, yummie! Moeten we vaker doen!

Mijn leven in foto's #68 - Nieuwe kleding

Afgelopen woensdag zijn we naar Nieuwegein geweest om nieuwe kleding te gaan kopen. Ik ben goed geslaagd bij de H&M en ik heb nog te gekke Timberland schoenen gescoord. Zo blij mee!

Mijn leven in foto's #68 - Outfit foto's shoot

Vandaag zijn we dus weer naar Kasteel de Haar geweest om de eerste outfit foto’s te maken. Hier komt natuurlijk nog een uitgebreid artikel van online. Het eerste resultaat zie je al bovenaan dit artikel! Het is daar zo mooi! En kleine uk vind het ook heerlijk om rond te wandelen.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: