Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

Mijn handen hebben elke dag een zeer goede verzorging nodig. Vooral in de koudere jaargetijden zijn ze vaak nogal droog en krijg ik hier en daar kleine sneetjes. Van een PR bureau ontving ik twee heerlijke producten voor de verzorging van mijn handen, namelijk Kruidvat Anti Age handcrème en Kruidvat Hand- en nagellotion. Vandaag laat ik beide aan jullie zien.

Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

Overdag was ik eigenlijk best wel vaak mijn handen. Maar door het wassen van mijn handen, drogen mijn handen ook snel uit. De hand- en nagellotion is daarom ook zeer geschikt voor mij. Het zit in een pompflacon, zodat je het ook gemakkelijk en snel kunt gebruiken. De flacon ziet er goed uit en heeft een inhoud van 200ml, je kan er dus wel een tijdje mee doen.

Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De keratine in deze lotion is perfect om de huid van je nagels verzorgen en versterken. Dit hebben mijn handen dus echt nodig.

Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

De structuur ziet er goed uit. Het is een zeer fijne en romige lotion. Het smeert heerlijk uit en trekt ook snel in. Ik merk dat mijn handen heerlijk zacht worden na gebruik. Ook mijn nagels en nagelriemen worden met deze lotion goed verzorgd. De geur is heerlijk fris, daar hou ik wel van.

De Kruidvat Hand- en nagellotion kost 2,99 Euro voor een inhoud van 200ml.

Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

Ik ontving ook de Anti Age handcrème met Q10. Mijn handen hebben wel wat versteviging nodig. De handcrème zit in een mooie tube met een inhoud van 100ml. Er zit een klik dop op, wat het gebruiksvriendelijk maakt.

Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Kruidvat Anti Age handcrème en Hand- en nagellotion

De structuur is steviger dan de lotion, maar voelt wel lekker aan. Smeert ook weer goed uit en trekt ook snel in. Ik merk dat de handcrème mijn huid ook verstevigt en voelt het niet meer zo slap aan. Echt top! De geur van de handcrème is ook weer heerlijk fris, net als de lotion.

De Kruidvat Anti Age handcrème kost 1,99 Euro voor 100ml.

Ik ben wel fan van beide producten, vooral de lotion gebruik ik ontzettend vaak.

Heb jij wel eens eend handcrème of lotion gebruikt van Kruidvat? En welk product raad jij aan voor droge handen?

Dit artikel bevat gekregen producten. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: