Miss Sentinelli in de media #15

Miss Sentinelli in de media

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Miss Sentinelli in de media #15

Bij Mama’s Liefste stond ik weer op haar winacties lijstjes. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Miss Sentinelli in de media #15

Miss Sentinelli in de media #15

Miss Sentinelli in de media #15

Van Utsukusy ontving ik twee heerlijke producten, namelijk Utsukusy Aloë Vera Crème met Thermaal Water en Melisse hydrolaat. Deze twee producten waren afgelopen maand mijn favoriete producten. Zij deelden mijn artikel op hun website en op social media. Ook tagden ze mij toen een andere blogger ook producten van hun uit dezelfde lijn had gereviewd. Super leuk!

Miss Sentinelli in de media #15

Ik vind het altijd super leuk om te zien dat bloggers artikelen van andere bloggers delen. Zoals Mariska van DoorMariska.nl deel mijn artikel over handige WordPress plugins. Super bedankt Mariska!

Miss Sentinelli in de media #15

Een tijdje geleden had ik een DIY Stickerboek maken artikel geschreven en iemand in de Bullet Journal wereld geïnspireerd om er ook eentje te maken. Zij deelde haar stickerboek op facebook. Super tof om te zien!

Miss Sentinelli in de media #15

Lieve Babs tagde mij met een artikel over verlaten plekken, super gaaf! Super bedankt Babs, erg leuk altijd om te lezen en te bekijken.

Miss Sentinelli in de media #15

Linda had de winactie gewonnen en deelde haar gewonnen HEMA cadeaukaart op facebook, super leuk om te zien.

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: