Opgemaakt en favorieten van afgelopen tijd

Opgemaakt en favorieten van afgelopen tijd

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. Vandaag laat ik jullie mijn opgemaakte producten zien van afgelopen tijd. Naast opgemaakte producten laat ik vandaag ook mijn favoriete producten van afgelopen tijd zien.

Opgemaakte producten

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil
Een heerlijk geurende douchegel en shampoo. Het voelt ook wat luxe aan, alsof je in een spa bent belandt, heerlijk! Ik vind het heerlijk om het te gebruiken voor mijn lichaam.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara
Dit is toch wel een zeer fijne budget mascara die ik echt vaak weer koop. Ik blijf dit een topper vinden.

– Dove beauty finish deodorant
Een heerlijk geurende deodorant die goed zijn werk doet. Deze ga ik zeker vaker kopen.

Andrélon Keratine Repair Shampoo & Conditioner
Soms heeft mijn haar toch wel weer de Keratine Repair shampoo & conditioner nodig. Ze blijven goed voor mijn haar. Ik wil wel steeds iets nieuws uitproberen voor mijn pluizenbol, maar zo nu en dan kom ik toch weer terug op Andrelon.

– Biocura scheerschuim
Deze is eigenlijk voor mannen, maar ik gebruik hem zelf ook gewoon vaak. Lekker goedkoop en schuimt zeer goed. Doet zijn werk gewoon prima.

Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract
De structuur van de creamy foam cleanser is echt heerlijk! Zacht en romig, daar hou ik echt van. De geur is ook echt heerlijk. Het voelt echt lekker luxe aan! Ik merk dat mijn huid goed schoon aanvoelt en mijn huid is heerlijk zacht.

Favoriete producten

Opgemaakt en favorieten van afgelopen tijd

Mijn favorieten producten van afgelopen tijd heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Utsukusy Aloë Vera Crème met Thermaal Water en Melisse hydrolaat
Ik ben echt fan van Utsukusy porducten, zoals deze twee. De Aloë Vera Crème met Thermaal Water is echt zeer goed voor mijn huid. En het Melisse hydrolaat gebruik ik om mijn huid mee te reinigen, te kalmeren en voeden. Twee heerlijke producten.

African Extract Rooibois reinigingslotion
Onder de douche vind ik het heerlijk om mijn gezicht goed te reinigen en hiervoor gebruik ik momenteel de African Extract Rooibois reinigingslotion voor. Echt een heerlijk geurende en goed werkend product.

Biomed Ingrow Gone
Ondanks de chemische geur en dat het wat prikt, vind ik dit echt een goed product. De bultjes en roodheid bij mijn oksels na het scheren is echt stukken minder. Top!

– NYC Big Bold False Lash
Deze heb ik ontvangen van een PR bureau en momenteel aan het testen. Ik ben hier zeer tevreden over en er komt hier nog een uitgebreid artikel van online.

Dit waren mijn favoriete producten van afgelopen tijd 🙂 , zeer fijne producten die echte aanraders zijn!

Welke producten heb jij afgelopen tijd opgemaakt? En welke producten zijn jouw favoriet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: