Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract

Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract

Rituals vind ik echt een heerlijk merk dat enorm luxe aanvoelt. Zo nu en dan vind ik het dan ook fijn om eens een product van dit merk uit te proberen. Vandaag ga ik het hebben over de Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen.

De Creamy Foam Cleanser zit in een tube met een inhoud van 30ml. De tube ziet er clean en luxe uit, daar hou ik van! Ik ben dol op cleansers en ik was enorm benieuwd naar deze cleanser.

De Creamy Foam Cleanser bevat heerlijke lotusbloem en Moringa extract. Het reinigt en rehydrateert de huid en je huid zal zacht en soepel worden. Klinkt goed toch?

Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa Extract - ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa Extract - structuur

De structuur van de creamy foam cleanser is echt heerlijk! Zacht en romig, daar hou ik echt van. De geur is ook echt heerlijk. Ik breng de creme aan op een nat gezicht en hals. Ik masseer het dan in en je voelt dat er dan subtiel schuim ontstaat. Het voelt echt lekker luxe aan! Na gebruik spoel ik het goed af met lauw water. Ik merk dat mijn huid goed schoon aanvoelt en mijn huid is heerlijk zacht.

De Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract kost 4,50 Euro voor 30ml. Kijk voor meer informatie over dit product op de website van Rituals.

Gebruik jij wel eens producten van Rituals? Welke producten raad jij aan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: