Doelen maart 2024 + GRATIS werkboek

Doelen Maart + GRATIS werkboek

Het is alweer begin maart en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen voor deze maand heb opgesteld. In dit artikel wil ik dan ook mijn doelen voor deze maand weer delen met jullie. Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Doelen Maart

2 nieuwe freebies maken
Een doel voor dit jaar is om elke maand twee nieuwe freebies te maken. Ook deze maand komen er twee nieuwe freebies online die te maken hebben met een gestructureerd en gelukkig leven.

Energie besparen
Nu het prijsplafond weggevallen is, willen wij nog meer gaan besparen op energie. Deze week komt er weer een nieuw artikel hiervan online. We hebben nieuw hout binnen en we weten nu ook hoe we he beste hout kunnen branden. We hebben alweer minder energie verbruikt, maar deze maand willen we nog minder gaan verbruiken. Het wordt ook weer beter weer, dus dat is echt top!

Nieuwe groente zaaien
Yes! Mijn verrijdbare moestuin is bijna af. Hij kan rijden, twee grote zakken zitten erin en zijn ook gevuld met grond. Alleen ik heb nog ruimte over, dus er komen nog meer zakken erbij en nog meer grond erin. Aankomende vrijdag ga ik een nieuw filmpje maken van mijn moestuin. Het is ook alweer 1 maart geweest en dat betekent dat ik ook weer nieuwe groente kan zaaien. Ik heb het één en ander al gezaaid, maar ik ga deze week nog meer groente zaaien. Natuurlijk ga ik alles vertellen in een nieuw filmpje.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: