Tips om deze zomer bikiniproof te zijn

Divissima bikini

* Nog een aantal maandjes en dan is het alweer zomer. Warme en droge dagen. We kunnen dan weer heerlijk aan het strand of zwembad liggen of we gaan lekker op vakantie naar een nog warmer land. Maar natuurlijk willen we wel bikiniproof zijn. Vandaag geef ik een aantal tips om deze zomer bikiniproof te zijn. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Sporten
Natuurlijk is het zeer belangrijk dat je veel beweging krijgt. Er zijn verschillende soorten sporten dat je kan doen, bijvoorbeeld fitnessen, hardlopen of skeeleren. Dat laatste is wat ik zelf ook graag doe. Maar natuurlijk kan je ook meedoen met bepaalde challenges, zoals bijvoorbeeld een 30 days squat challenge.

Hieronder heb ik nog een filmpje geplaatst hoe je de Squat doet.Je kan ook een yogamatje aanschaffen en de oefeningen thuis doen. Je kunt een yogamatje heel makkelijk online bestellen. Zet je toestel in een Mobiparts telefoonhoesje met standaard en je hebt er vanaf je matje goed zicht op. Handig voor je Samsung of iPhone! Maak bijvoorbeeld een afspraak met je vriendinnen en ga gezellig met je vriendinnen de yoga oefeningen doen. Zo houd je ook elkaar scherp en je motiveert elkaar!

Levensstijl aanpassen

Bereik je ideale gewicht van Sonja Bakker

Maar ook een goede levensstijl is zeer belangrijk. Eet goed en drink veel water. Elke dag heb je 2 liter water nodig. Ga je naar je werk of school? Neem dan een flesje water mee, zodat je deze ook kan hervullen. Zet hem bij je op bureau of tafel neer, zodat je telkens een slok kan nemen.

Of volg het zeer fijne boek van Sonja Bakker. 9 weken lang elke dag een strak schema aanhouden qua eten en drinken. Je weet dan ook precies wat je in huis moet halen en wat je die dag allemaal gaat eten en drinken. Ik heb dit ook gevolgd en ben inmiddels al wat kilootjes kwijt 🙂 .

Goede verzorging van lichaam

The body shop body butter & coconut soap

Naast het sporten en je levensstijl veranderen, is het natuurlijk ook belangrijk dat je je lichaam verder een goede verzorging geeft. Zoals bijvoorbeeld zorgen dat je je droge huid weer een goede vochtbalans krijgt. Een droge huid is echt vervelend, het voelt ruw aan en overal velletjes. Je wilt natuurlijk dat je huid glad en zacht aan voelt. Er zijn verschillende soorten producten op de markt die ervoor zorgen dat jij weer een lekker zacht huidje krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een fijne body lotion of body butter. Ik gebruik zelf vaak de body lotion onder de douche van Nivea en body butters van de Body Shop of Greenland. Heerlijk zijn ze! Maar ook is het zeer verstandig om 1 of 2 keer per week je huid te gaan scrubben. Alle dode cellen verwijder je dan van je lichaam. Hierdoor krijg je ook weer een heerlijk zacht huidje. Smeer je dan daarna natuurlijk goed in met een body lotion of body butter.

Ook willen we minder last hebben van cellulitis. Bijna elke vrouw heeft hier wel eens last van, geloof me, ik ook! En zelfs fotomodellen hebben hier last van en dat wordt vaak weggephotoshopt. Cellulitis wordt namelijk veroorzaakt door een veranderde vetstructuur onder de huid, wat leidt tot onbalans en plooien in de huid. De huid wordt hierdoor ruw en stug. Massages hebben een groot effect op cellulitis, omdat het vet dan weer gelijkmatiger wordt verdeeld onder je huid. Hiernaast zijn er ook vele verzorgende producten op de markt. Smeer je jezelf iedere ochtend in met een gel of crème en je zult merken dat je huid minder ruw zal aanvoelen.

Motivatie

Hema Desk Planner

Vaak is motivatie het probleem. Het is moeilijk om sporten en een goede levensstijl vol te houden. We hebben het vaak druk in ons leven en zijn moe als we weer thuis zijn van het werk of school. We willen dan graag relaxen en genieten van onze vrije tijd. Hoe kan je je motivatie verbeteren? Maak een planning voor jezelf. Schrijf dit dan ook op, wat wil je doen elke dag of elke week. Maak doelen en en zet er dan ook een beloning bij zodra je een doel behaald hebt. Dit werkt echt zeer goed.

Ga je naar de sportschool of ga je hardlopen of skeeleren? Zorg dan voor een stimulerend muziekje. Met je smartphone heb je altijd een geschikt muziekje bij de hand. Ga jij met de auto naar de sportschool? Dan kan je nog snel even je telefoon opladen met een usb autolader. Zorg ook voor een telefoonhouder voor in de auto, zodat je veilig alvast je favoriete muziek kunt instellen.

Hoe zorg jij ervoor dat je deze zomer bikiniproof bent?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: