Opgemaakt december


Opgemaakt januari

Het is alweer 5 januari. Helaas heb ik geen “vakantie” meer, het is dus tijd door een nieuwe werkweek. Maar het is vandaag ook weer tijd voor een nieuwe “opgemaakt” artikel. Vandaag laat ik jullie producten zien die ik in december heb opgemaakt 🙂 .

Mijn opgemaakte producten van november heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Dove purely pampering Sheaboter & Vanille douchecrème
Een fijne douchecrème met heerlijke sheaboter. Ruikt heerlijk naar vanille en het voedt mijn huid echt zeer goed. Mijn huid voelt lekker zacht aan 😀 . Ik heb nog een andere versie van Dove Purely Pampering douchecrème, die ga ik ook eerst nog opmaken voordat ik een nieuwe koop.

Andrélon Keratine Repair shampoo en conditioner
Sjah, hoe kan het ook anders 😀 . Elke maand krijg ik wel één van beide helemaal op, of juist allebei. Dit keer heb ik zels twee conditioners opgemaakt. Vooral door de winter, vaak een sjaal dragen en fotograferen in verlaten panden, heeft mijn haar gewoon veel meer verzorging nodig. En door deze twee producuten is mijn haar een stuk minder droog en het glanst gewoon meer. Daarnaast maakt het mijn haar lekker zacht en de klitten gaan er sneller uit 😀 .

– Nivea Dry Comfort Deodorant
Een goede deodorant dat mij goede bescherming geeft. De geur is prima en ik voel me zeer goed als ik deze deodorant draag. Deze ga ik dus ook vaker kopen.

– Essence all about matt! Fixing compact powder
Dit is en blijft mijn favoriete poeder. De meeste poeders zijn ook weer te donker voor mij en deze is transparant. Mijn foundation blijft door deze poeder goed zitten en mijn huid is minder glanzend. Zeer fijn!

Fing’rs nagellak correctie pen
Sja, ik ben eerlijk, ik ben niet zo netjes altijd met nagels lakken hehe. Vaak zitten mijn vingers er ook helemaal onder. Dus moet ik de nagellak altijd van mijn vingers afhalen en hier gebruik ik dan de Fing’rs nagellak correctie pen voor. Super handig, deze ga ik dus ook opnieuw kopen.

Dit waren mijn opgemaakte producten van december 🙂 .

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: