20140325-204853.jpg

Als mijn lippen droog zijn, gebruik ik vaak een lippenbalsem, bijvoorbeeld Labello. Maar soms hebben mijn lippen meer verzorging nodig, zoals een scrubje. Vandaag heb ik voor jullie een DIY Lip Scrub waarmee je je lippen goed kan verzorgen en hiermee je lippen soepel en zacht worden. Kijk dus snel verder!


DIY Lip Scrub

Wat heb je allemaal nodig om een eigen Lip Scrub te maken:

2 theelepels kristalsuiker
1 theelepel olijfolie
1 theelepel honing
Potje (met label)

Ik heb een potje gehaald die goed sluitbaar is. Daarnaast heb ik een aantal labels gehaald met lintjes. Deze kan je dan aan je potje vastmaken met een mooi strikje. Dan kan je hier de naam van je Lip Scrub op schrijven en eventueel een datum van de dag dat je de Lip Scrub gemaakt hebt.

Pak nu een kommetje en stop alle ingrediënten erin. Meng dan alles goed door elkaar. Als je daarmee klaar bent, stop dan de Lip Scrub in het potje. Laat dit dan even een tijdje goed intrekken. Je kan je zelfgemaakte Lip Scrub redelijk lang bewaren in de koelkast.

20140325-204940.jpg

Als het een tijdje ingetrokken is, kan je het gebruiken. Neem een klein beetje van de Lip Scrub tussen je vingers en masseer het zachtjes op je lippen. Laat het dan twee minuten intrekken en spoel het daarna af met lauw water.

Je zal merken dat je lippen soepeler worden en zachter na het gebruik van de Lip Scrub.

Je kan ook andere plantaardige oliën gebruiken voor je recept, zoals bijvoorbeeld olijfolie, zonnebloemolie, honing, agave siroop etc.

Maar je kan ook etherische oliën gebruiken, zoals bijvoorbeeld pepermunt , vanille, kaneel etc. Je hebt dan echt maar 1 druppel nodig van deze etherische oliën, want ze zijn echt sterk.

Geniet van je eigengemaakte Lip scrub :)!

Heb jij wel eens een Lip Scrub gemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: