NIVEA anti-transpirant double effect

Nivea anti-transpirant double effect

Een goede deodorant in bezit hebben, vind ik zeer belangrijk. Ik gebruik elke dag een deodorant en in mijn tas heb ik ook een deodorant, zodat ik dit ook altijd bij de hand heb. Ik heb verschillende soorten en merken deodorant uitgeprobeerd, rollers en sprays, van NIVEA tot aan Dove. Maar toch vind ik sprays het fijnst. Vandaag review ik de NIVEA anti-transpirant double effect. Kijk dus snel verder!

De deodorant is met avocado-extract en heeft de geur van viooltjes. Echt een heerlijke geur!


Nivea anti-transpirant double effect

Met de deodorant heb je langer gladde oksels en geeft 48 uur bescherming tegen transpiratie. Er zit ook geen alcohol in en dat vind ik echt prettig.

Ik gebruik deze deodorant nu al een tijdje en Ik vind hem echt super fijn. Ik merk dat het mij goed beschermd tegen transparantie, ik gebruik het wel elke dag. De geur vind ik ook echt heerlijk! Mijn okels zijn super zacht en de deo laat ook geen nare strepen achter. Top!

De NIVEA anti-transpirant double effect deodorant is echt zeker een aanrader!

Je kan de NIVEA anti-transpirant double effect kopen bij de drogisterij en kost ongeveer € 3,85.

Wat is jouw favoriete deodorant?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: