DIY Dienblad versieren


DIY Dienblad versieren

Op onze salontafel stond de hele winter een mooie dienblad met mijn eigen gemaakte kaarsen. De kaarsen brand ik eigenlijk al een tijdje niet meer en het was eens tijd om iets nieuws op mijn dienblad te plaatsen. Iets fris en vrolijks, want het is natuurlijk lente! Tijdens onze vakantie hebben we heerlijk de tijd gehad om dingen te gaan bedenken en te gaan knutselen. We zijn naar een stadje geweest waar je leuke winkeltjes hebt met leuke knutselspulletjes. Zoals jullie zien, heb ik de letters van het woord “Home” versierd. Hoe heb ik dat gedaan? Kijk snel verder naar deze DIY dienblad versieren!


DIY Dienblad versieren

In de winkel kan je super leuke letters verkrijgen in karton of piepschuim. Het gehele alfabet is te verkrijgen. Je hebt ze ook in verschillende maten. Ik heb niet de grootste letters gepakt, omdat mijn dienblad niet heel erg groot is.


DIY Dienblad versieren

Natuurlijk is het wel mooi om de letters te versieren en niet de letters saai wit te houden. Ik heb bovenstaande rol gekocht met zelfklevend papier. Deze kan je gemakkelijk op de letters plakken. Ik vond een “hout” patroontje wel super gaaf, dus besloot ik om deze te nemen. Natuurlijk heb je ze ook in vele verschillende soorten patronen. Voor een paar Euro heb je al een rol met vele meters zelfklevend papier.


DIY Dienblad versieren

Om niet de gehele letter in “hout” te bekleden, heb ik de achterkant van de letters bekleed met een ander patroontje. Deze had mijn vriendinnetje S bij zich en mocht ik deze gebruiken. Ze had deze bij de Action vandaan. Super mooie patroontjes kan je daar krijgen. Trouwens, de Action is sowieso een geweldige winkel voor knutselspulletjes!


DIY Dienblad versieren

Als de letters op het dienblad staan, dan mist er nog iets. Het is kaal rondom de letters. In Frankrijk heb ik nog bijpassende steentjes gekocht die je mooi op het dienblad kan leggen en dat de letters er goed in blijven staan. Er zijn verschillende soorten en maten steentjes te koop, zodat je deze goed kan matchen bij je versierde letters. De steentjes zijn ook helemaal niet duur, voor nog geen 2 Euro heb je 1 pak met een heleboel steentjes.


DIY Dienblad versieren

Hierboven zie je nogmaals het resultaat. Ik heb de “O” en de “E” omgedraaid, zodat je de andere kant van deze letters ziet en het zo wat speels en vrolijk eruit ziet!

Ik ben echt super blij met mijn nieuwe dienblad :)!

Wat vind jij van mijn dienblad versiering?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: