Spam jouw blog en jouw blogartikelen

Spam jouw blog en jouw blogartikelen!

Het is weer eens tijd om jouw blog te spammen op mijn blog! Elke maand wil ik bloggers een kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Onderaan dit artikel mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Dus spam je blog!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail.

Wil je verschillende blogartikelen promoten, dan mag dit ook! Plaats alle links naar jouw blogartikelen in een reactie en zet er ook een beschrijving bij.

Ik bekijk sowieso elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij via verschillende social media kanalen volgen:
Bloglovin
Twitter
Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn
YouTube.


Spammen maar 🙂 !

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

33 reacties op “Spam jouw blog en jouw blogartikelen

 1. Leuk!
  Ik heb 5 producten uit de herfst en wintercollectie van Catrice getest en deze collectie is echt de moeite waard vind ik. Qua make-up hoef ik geen high-end merken te hebben, veel producten zijn gewoon hartstikke goed. (meer reviews volgen binnenkort!)

 2. Yay! Leuke blog heb je trouwens 🙂 Ik schrijf op Aandachtige Blog over groen, vegan en bewust leven. Ik ben ook net begonnen als ‘professioneel’ blogger, dus ik schrijf ook over alles wat ik ondertussen leer over ondernemen.

 3. Hey, wat onwijs leuk dat we onze blog mogen plaatsen!

  Ik ben Yousra Yasmine, 17 jaar en ik schrijf sinds kort verhalen op mijn eigen blog.
  Sinds twee jaar ben ik chronisch ziek geworden en tot nu toe hebben de artsen geen idee wat het zou kunnen zijn.
  Op mijn blog schrijf ik over ziek zijn, creatieve dingen, persoonlijke stukken en dingen die mij blij maken.

  http://yousra-yasmine.nl

  http://yousra-yasmine.nl/zeg-wat-heb-je-eigenlijk/

  • Jeetje wat erg dat je chronisch ziek bent en dat de artsen geen idee hebben wat het zou kunnen zijn. Ontzettend goed van je dat je daar over blogt. Ik volg jou nu ook!

 4. Wat superleuk!! Ik doe dit keer ook mee en spam graag mijn blog.

  Ik ben Marieke, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Op mijn blog deel ik artikelen over moederschap, mijn gezin, lifestyle en alles wat me bezighoud.

  Nog niet zo lang geleden, kwam ik diverse keren uit mijn comfortzone en dat voelde echt enorm fijn.

  https://www.mariekeblogt.nl/persoonlijk/waarom-uit-comfortzone-stappen-bevrijdend-kan-zijn/

  Je kunt me volgen via Facebook, Instagram en Pinterest via mariekeblogt.

 5. Wat leuk zeg. Ik ben Laura Witsmeer en heb een blog waar ik persoonlijke berichten op post of actualiteiten die mij bezighouden. Daarnaast komen er ook posts over gluten allergie op want zins juni weet ik dat ik glutenvrij moet leven.

 6. Wat leuk dat we mogen spammen, dank je wel!

  Ik ben Luna en heb een boekenblog waar ik al zeven jaar op blog. Momenteel ligt mijn focus meer bij de literaire roman. Voor augustus heb ik diverse recensies van boeken uit dit genre al ingepland staan. Maar ik las ook makkelijke weglees-boeken, zoals thrillers en feelgood-romans. Wat je ook zoekt, je zal zeker en vast wel een titel vinden op mijn blog die jou aanspreekt. Er staan namelijk maar liefst 468 recensies op mijn blog!

  Ook schrijf ik af en toe blogposten over bloggen zelf en af en toe filmrecensies. Daarnaast probeer ik ook graag boekgerelateerde diensten en apps uit en bespreek dan of ik de werking fijn vind of niet. Kom gerust eens langs op mijn paarse blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge