Jouw huis beveiligen met het WoonVeilig alarmsysteem

Jouw huis beveiligen met het WoonVeilig alarmsysteem

Sinds dat we hier wonen hebben wij ons huis al goed beveiligd. Maar goed ook, want er zijn hier in de buurt een aantal inbraken geweest.
In dit artikel laat ik in een filmpje zien hoe we ons huis hebben beveiligd via het WoonVeilig alarmsysteem. Ook hebben we andere alarmsystemen ingesteld. Kijk dus snel verder!

Filmpje

Jouw huis beveiligen met het WoonVeilig alarmsysteem

We hebben een heel pakket van WoonVeilig, zoals verschillende camera’s voor rondom ons huis en ook sensoren in huis. Een rookmelder, een lekkagemelder en een slimme meter.

De camera laat duidelijk zien wanneer er iemand in beeld is, ook neemt deze geluid op. Ik vind het erg belangrijk dat we ons huis goed beveiligd hebben. We hebben al eens iemand voor de deur gehad, die ineens de camera zag en gauw weer wegliep. We hoorden van de buren dat hij en nog iemand anders in straat bij ieder huis langs gingen. We hebben de politie hier ook van op de hoogte gesteld en ze mogen onze camerabeelden gebruiken indien nodig.

Jouw huis beveiligen met het WoonVeilig alarmsysteem

Jouw huis beveiligen met het WoonVeilig alarmsysteem

Via de app kan je ook het alarm uit en aan zetten. Dit kan natuurlijk ook via zo’n alarmkastje ergens aan de muur. Je kan het alarm helemaal aan zetten of juist gedeeltelijk. Je kan bij gedeeltelijk zelf bepalen wat je dan aan en uit wilt hebben. Bijvoorbeeld als je thuis bent, hoeven de sensoren binnen niet aan, maar je wilt dan bijvoorbeeld wel de buitencamera’s aan hebben.

Jouw huis beveiligen met het WoonVeilig alarmsysteem

Ook kan je verschillende dingen instellen bij de camera’s, zoals nachtzicht, welke gebieden je wilt instellen en meer. Super handig!

Het systeem weet ook precies of je weg bent of niet, dit gaat dan via de app. Mijn man en ik hebben beide de app, dus als we beide niet thuis zijn, dan krijgen we bericht dat het alarm automatisch wordt aangezet. Zijn we weer in de buurt, dan krijgen we bericht met de vraag of we het alarm uit willen zetten. Echt top!

Jouw huis beveiligen met het WoonVeilig alarmsysteem

Ook hebben wij een slimme stekker waarin je dan bijvoorbeeld een stekkerdoos in kunt doen. Via een knopje op de stekker of via de app kan je deze dan gemakkelijk aan en uit doen.

We hebben ook nog een lekkagemelder. Helaas hebben we al lekkage op zolder gehad en met deze melder krijg je gelijk een alarm als hij maar een druppeltje water meet. Ik ging het even nat maken met een boekje en ik kreeg gelijk een melding. Top! Dan krijg je daarna ook een smsje met de vraag wat je wilt doen. Als je dus zelf al actie onderneemt dan moet je daarop reageren. Maar als er niemand thuis is en er breekt bijvoorbeeld iemand in, dan wordt het alarmcentrale gebeld en kan je dus de politie etc. regelen. Super handig dus!

Ik ben enorm tevreden met het WoonVeilig alarmsysteem. We hebben ook een rookmelder maar we willen ook nog een koolmonoxidemelder hebben. Mochten we in de toekomst meer apparaten hebben, dan hou ik jullie daarvan natuurlijk op de hoogte.

Heb jij ook een alarmsysteem thuis?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: