Tuin voorjaar klaar maken

Nog twee dagen en dan is het alweer lente, yeah!! Ik ben al volop bezig met mijn moestuin en daar komt natuurlijk ook snel een weer een artikel met video van online. Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent dat we ook weer bezig kunnen gaan met onze tuin en ook weer prachtige meubels klaar kunnen zetten en heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. In dit artikel vertel ik hoe je jouw tuin voorjaar klaar kunt maken.

Tuinmeubelen

Ow ik heb echt super veel zin in de lente en het mooie weer. Ik kan gewoon niet wachten totdat we heerlijk buiten kunnen zitten. We moeten zelf nog wel tuinmeubelen gaan halen, dus we gaan binnenkort eens op pad. Maar denk bijvoorbeeld eens aan een loungeset of tuinstoelen met bijbehorende bijzettafels. Heb je al meubels? Geef de meubels dan eens een goede schoonmaakbeurt en koop bijvoorbeeld nieuwe kussens. Heerlijk genieten van de zon. Maar je moet je natuurlijk ook wel goed beschermen tegen de zon, dus een parasol of een schaduwdoek of een zonnescherm is ook zeker een must!

Barbecue

Als we buiten zijn, willen we natuurlijk ook heerlijk kunnen eten buiten. Een super mooie barbecue is natuurlijk geweldig voor in de tuin. Of wat denk je van een pizza-steenoven waarmee je heerlijke pizza’s kunt maken. Natuurlijk horen bij een barbecue ook de benodigde items, zoals een barbecue-thermometer, een barbecue schort en handschoen en een picknick mand waar je allerlei servies en andere spullen in kunt doen voor de barbecue. Gezellig bij elkaar zijn en genieten van heerlijk eten. Ik kan niet wachten!

Veel groen en bloemen in tuin

Natuurlijk willen we ook genieten van onze omgeving in de tuin, van de mooie planten, bloemen en de schattige bijtjes, vogels en vlinders. Als eerst zal je je tuin moeten bemesten, dan moet je natuurlijk ook alle onkruid weghalen en nieuwe planten zaaien. Zorg er dus voor dat je in jouw tuin planten en bloemen plaatst. Of bijvoorbeeld een klimplant of zelfs een moestuin. Dit is natuurlijk erg fijn voor jou, maar ook voor vogels, bijen en vlinders. En als je buiten zit om van de zon te genieten of om een frisse neus te halen, dan is het natuurlijk helemaal geweldig om al het groen en de diertjes om je heen te hebben.

Tuin en huis goed beveiligen

Vorige week liet ik al in een filmpje zien hoe wij ons huis hebben beveiligd. Het is enorm belangrijk om jouw huis goed beveiligd te hebben, met bijvoorbeeld een LSC Smart Connect IP-camera voor buiten. Dit is een slimme camera waarmee je 24 uur per dag zicht hebt op jouw tuin of oprit. De beveiligingscamera werkt op zonne-energie via het bijgeleverde zonnepaneel. Zo weet je zeker dat hij altijd aan staat, superhandig!

Heb jij ook zo zin in de lente? Ben jij ook al bezig om jouw tuin voorjaar klaar te maken? Wat zou jij dit jaar nog willen hebben?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: