Kneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijn


Kneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijn

Doucheproducten met een geurtje vind ik echt heerlijk. Tijdens het douchen geniet ik van de geur en hierdoor kan ik heerlijk ontspannen. Vandaag review ik de Kneipp Douche Pure Ontspanning lavendel en Kneipp Douche Fit en Actief Rozemarijn. Kijk snel verder!

Ik heb beide douche producten in flesjes met een inhoud van 30ml. Het fijne van beide producten is dat er geen conserveringsmiddelen inzitten, waaronder ook parabenen. Maar er zitten ook geen mineraaloliën in en ze zijn beide zeepvrij. Tevens zijn ze beide pH-huidneutraal en dermatologisch getest.

Hieronder heb ik de ingedriënten van de Keipp Douche Pure Ontspanning lavendel neergezet.


Kneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijn

De geur is echt heerlijk van dit product. Het ruikt echt naar lavendel en de geur blijft ook een poosje hangen. Ik geniet hier ontzettend van. Lavendel maakt mij rustig en ontspannen, echt heerlijk!


Kneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijn

De structuur is zeer prettig en de kleur is blauw. Het smeert goed uit en het schuimt ook zeer goed. Je hebt er ook niet veel van nodig :). Het houdt mijn huid ook heerlijk zacht. Dit is zeker mijn favoriet!

Je kan de Kneipp Douche Pure Ontspanning lavendel kopen bij de drogisterij voor ongeveer € 4,99 voor 200ml.

Hieronder heb ik de ingrediënten van de Kneipp Douche Fit en Actief Rozemarijn neergezet:


Kneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijnKneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijn

De geur is ontzettend lekker, deze ruikt namelijk echt naar rozemarijn. Ik krijg bij deze geur een heerlijk fit gevoel, top!


Kneipp douche pure ontspanning lavendel & fit en actief rozemarijn

De kleur is roze/rood en ook hier is de structuur goed. Het schuimt echt prettig en hierdoor heb je er ook niet veel nodig.

Je kan de Kneipp Douche Fit en Actief Rozemarijn kopen bij de drogisterij voor ongeveer € 4,99 voor 200ml.

Heb jij wel eens producten van Kneipp geprobeerd?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: